Angol Nyelvtanfolyamok

altalanos nyelvtanfolyam

 

Tartozz egy olyan közösséghez, ahol mindenkinek fontos, hogy nyelvtudásoddal elérd a kitűzött céljaidat!

Szeretnéd fejleszteni angol nyelvtudásodat azonban a hagyományos nyelviskolai módszerek kevésbé vonzóak számodra? Esetleg kezdő vagy és most vágnál bele az angol nyelv elsajátításába? Mindegy, hogy a nyelvvizsga a célod vagy kedvtelésből, saját fejlődésed miatt szeretnél angol nyelvtanfolyamra jelentkezni, mi segítünk!

Olyan új technikákat és módszereket alkalmazunk, melyek segítségével saját készségeidnek, céljaidnak megfelelően fejlődhetsz.

Számunkra az a legfontosabb, hogy az angol nyelvtanulás folyamata élvezetessé és emlékezetessé váljon számodra, arra törekszünk, hogy unalommentesen sajátítsd el azokat a készségeket, amelyekre szükséged van.

érdeklődés_lovrek

 

Az angol nyelvi készségfejlesztés célja nálunk az, hogy

 • versenyképes angol nyelvtudással vértezzünk fel,
 • megtapasztald, milyen egy közösség tagjává válni,
 • szórakozássá tegyük az angol nyelvtanulást,
 • lehetőséget biztosítsunk a folyamatos fejlődésre,
 • megerősítsük önbizalmadat,
 • kapukat nyissunk meg előtted, hogy szabadon mozogj a világban.

 

 

Még nem tudod melyik tanfolyamtípus illene hozzád a legjobban? Segítünk!

 

  • Első lépésként telefonon, e-mailben vagy weboldalunkon keresztül  kell érdeklődnöd tanfolyamkínálatunk iránt.

 

  • Ezután munkatársaink felveszik veled a kapcsolatot, ők adnak további információkat a kurzusokkal kapcsolatban, illetve velük tudsz időpontot egyeztetni a szintfelmérésre.

 

  • Harmadik lépésként be kell jönnöd hozzánk, ahol ingyenes nyelvi auditot végzünk. Felmérjük angol nyelvtudásos jelenlegi szintjét azonban többet is kínálunk, mint egy hagyományos szintfelmérés! Megnézzük, hogy milyen a tanulási stílusod, rávilágítunk arra, hogy mi segít, és mi akadályoz a hatékony fejlődésben. Személyre szabott tanácsokkal látunk el, hogy úgy tanulhass, ahogyan a legtöbbet hozod ki magadból.

 

  • Ezt követően munkatársaink a jelenlegi nyelvtudásod alapján a megfelelő csoportba sorolnak, hogy veled azonos nyelvi szinten lévőkkel tanulhass. Továbbá információkat adnak az angol nyelvi kurzusod indulásával és feltételeivel kapcsolatban.

 

Miben nyújtunk többet, mint egy hagyományos nyelviskola?

Kurzusainkat közösségi programokkal is színesítjük, mellyel még inkább a közösségépítésre ösztönözzük tanulóinkat.

 

Meetup-sorozat

A meetupok havi 2 órás nyelvi közösségi találkozók, ahol trénerünkkel angolul zajlik a beszélgetés, olyan témákról, amelyektől minden résztvevő igazi kommunikátorrá válhat.

A meetupot igény szerint a cégnél szervezzük meg, de lehetőséget kínálunk a nálunk tanuló munkatársai számára, hogy a közösségi találkozóinkon kedvezményes vegyenek részt.

 

NyelvCOOLtúra

Az alkalmak során rendhagyó helyeken, rendhagyó helyzetekben használjuk az angol nyelvet.

Hiszünk abban, hogy egy jó közösségben, ahol a résztvevők biztatják, segítik egymást, és egy képzett nyelvi mentor moderál, még az is megtapasztalhatja, milyen felhőtlenül, görcsök nélkül megértetni magát idegen nyelven, aki sosem hitte volna, hogy vele ez megtörténhet.  Az izgalmas, különleges forma pedig örökre emlékezetessé teszi az itt megszerzett tudást.


10tipp_blog_sidebar
                             csatlakozz (2)
 

tudtad rólunk?

48000+

DIÁK

25+

ÉV TAPASZTALAT

730000+

MEGTARTOTT ÓRA

460+

ELÉGEDETT CÉG

130+

NYELVI MENTOR