Nyelvvizsga

 

Nyelvvizsgát szeretnél?

Nyelvi mentoraink nem egyszerűen a vizsgáig kísérnek el. Segítenek abban is, hogy a sikeres próbatételre készülve felébreszd magadban a nyelvtudás iránti szenvedélyt.

Szabadságot adunk. A hagyományos módszerek helyett mi úgy tanítunk, ahogyan neked a legjobb. Olyasvalamiben vehetsz részt, ami sokkal többet ad neked a bizonyítványnál, ezzel együtt pedig segít abban, hogy céljaidat megvalósítsd.

Ha valódi tudásra vágysz, és megnyugtatóan felkészült szeretnél lenni a vizsgán, mi tudunk neked segíteni.

Abban hiszünk, hogy kizárólag a valódi nyelvtudásért érdemes tanulni: amit alkalmazni tudsz a gyakorlatban is, amivel boldogulsz az életben is.

De a tudás ennél többet is ad: a kapcsolatépítés lehetőségét, a szabadságot, hogy a világban bárhol jól érezd magad. Kreativitást és sikerélményt, motivációt és új gondolkodásmódot.

Gyakorlat, amit élvezni fogsz

  • Mi megtanítunk arra, hogyan küzdd le a vizsgadrukkot.
  • Megmutatjuk a gyakori feladatokat és kihívásokat.
  • A próbavizsgán rutint is adunk.
  • Megmutatjuk, hogyan oldd meg az egyes feladattípusokat.
  • Megtanulod, hogyan használhatod ki jobban a memóriádat.
  • Felkészítünk, hogy tudd, milyen helyzetben hogyan reagálj a siker érdekében.

Ha nálunk készülsz fel, úgy lépsz majd be a vizsgára, mint aki ezerszer csinálta már: biztos léptekkel, nyugodt pulzussal, sziklaszilárd tudással.

Ráadásul olyan tudással vértezünk fel, amellyel később is gond nélkül képes leszel valódi kommunikációra, és nem csak arra fogsz emlékezni, egy teszten hogyan kell a helyes választ kiválasztani.

Helyben is nyelvvizsgázhatsz

A leggyakoribb nyelvvizsgákat a Converzumban is leteheted – így még akkor is nyugodt lehetsz, ha általában ódzkodsz az idegen helyektől. Így a felkészülés során megismered a helyszínt, a téged körülvevő embereket, és mivel ismerős környezetben vizsgázol, jobban tudsz majd a konkrét feladatokra koncentrálni.

Mihez van szükséged nyelvvizsgára?

  • A diplomádhoz hiányzik a nyelvvizsga?
  • Külföldi egyetemen tanulnál tovább?
  • Jobb állást keresel?
  • Szeretnél külföldön (is) dolgozni?

Segítünk kiválasztani a célodhoz leginkább illő nyelvvizsgát.

A nyelvtudás az élet minden területén hasznodra lehet – mi pedig segítünk abban, hogy ezt hivatalosan is megerősíthesd.

Nyelvi mentoraink alaposan felkészítenek: nemcsak a feladattípusokat gyakoroltatják be, még arra is figyelnek, hogy nehogy ideges legyél, nehogy hatalmába kerítsen a vizsgadrukk.

 10tipp_blog_sidebar                             csatlakozz (2)