Intenzív angol nyelvtani rendszerezés és kommunikációfejlesztés

Tanfolyamok több szinten, azoknak akik hatékonyan szeretnek tanulni

 

Pontosan tudjuk milyen nehéz újrakezdeni és elmélyíteni az idegennyelvi ismereteket. Mi segítünk neked megadni a kezdő lökést! Ha nincs időd egy hosszabb tanfolyamra, de szeretnéd felfrissíteni az angolodat, csatlakozz 24 tanórás, kommunikációközpontú kurzusainkhoz Te is, mindössze 19 200 Forintért!

Neked ajánljuk kurzusainkat, ha:
  • nem vagy teljesen kezdő angolból
  • nehezen szólalsz meg, nem vagy elég magabiztos
  • szeretnéd pontosítani a nyelvtani ismereteidet
  • rövid, intenzív kurzust keresel, megfizethető áron

Induló kurzusok:
SzintIdőpontIdőtartamÁrTervezett kezdés
HAMAROSAN

Milyen nálunk az órák?

Itt valóban tanulnod kell majd, de hidd el, a siker nem marad el! Lehet, hogy sokszor fáradtnak érzed magad, de hiszünk benne, hogy a nyelvi szintednek megfelelő csoport és a legprofibb nyelvi mentorok átsegítenek a nehéz perceken. Ne feledd: ezt az egészet magadért csinálod, ezért vedd is komolyan!

Az órákon rágyúrunk a szintednek megfelelő nyelvtani szerkezetekre, szókincsbővítésre és a szóbeli kommunikációra.   Ütős feladatokra, pörgős órákra és rengeteg gyakorlásra számíthatsz. Segítünk, hogy még az elsőre bonyolultnak tűnő szerkezeteket is könnyedén tudd használni. Addig feszegetjük a határaidat, amíg folyékonyan, választékosan és helyesen tudod majd használni a nyelvet. Fejlődni fog a gyorsaságod és csökken a reakcióidőd.  Addig gyakorolunk,  amíg mesterfokú kommunikátorrá válsz.

Hogyan zajlik a jelentkezés?

Miután felvetted velünk a kapcsolatot, elsőként a nyelvi szintedet fogjuk felmérni egy nagyjából egy órát igénybe vevő Nyelvi Audit keretében. Ennek során nem csak az derül ki, melyik induló csoportunk a legideálisabb számodra, de képzési szakembereink tippekkel is ellátnak a még hatékonyabb fejlődés érdekében.

Induló szintek: Középhaladótól haladóig – Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate

Miből fogok tanulni?

Nyelviskolánk az Oxford University Press és a Cambridge University Press tankönyveit és munkafüzeteit használja, mivel ezek remekül használható angol nyelvi szószedeteket, nyelvtani összefoglalókat, hanganyagokat, szituációs videókat és online gyakorlási lehetőségeket is tartalmaznak.

Kik fognak tanítani?

Nyelviskolánk egyik alapköve a szigorú tanárkiválasztás. Nyelvi mentorainkkal szemben elvárás, hogy legyen nyelvtanári diplomájuk, és hogy igényesek legyenek szakmai munkájukra, valamint, hogy emberi kvalitásaik is képessé tegyék őket a Veled való hatékony együttműködésre.

Érdekel a kurzus? Jelentkezz az alábbi form kitöltésével!

Ha további kérdésed van, hívj minket bátran a +36 1 368 11 56-os telefonszámon!