Cégemre szabva

Miről szól?

A minőségi üzleti kapcsolatokról, a profi kommunikációról, a hatékony együttműködés lehetőségéről. Arról, hogy munkatársai képesek-e folyékonyan kommunikálni nemzetközi szinten is. Mert ez nem egyszerűen presztízskérdés. Ismerje meg céges nyelvoktatási programunkat! 

Hiszünk abban, hogy módszereinkkel az alapoktól forgatjuk fel mindazt, amit a hozzánk fordulók a nyelvtanulásról addig gondoltak. Megismerve megbízóink igényeit és céljait olyan tematikát dolgozunk ki, amellyel nyelvi mentoraink a leghatékonyabban tudják kollégáik képességeit fejleszteni.

Biztosítjuk:

  • hogy céges nyelvoktatási programunk keretén belül újfajta gondolkodásmóddal ajándékozzuk meg munkatársait.

Olyan szemléletmódot adunk, amely segíteni fogja őket a hatékonyabb tanulásban, abban, hogy ne csak a szavakat érthessék meg jobban, de a mondanivalót is.

  • kiváló nyelvtudást.

A kiváló nyelvtudás elősegíti az emberi kapcsolatok kialakítását, az üzleti kapcsolatépítést, és lehetővé teszi, hogy a tárgyalófelek ne csak hallják, valóban értsék is egymást.

  • az asszertivitást.

A biztos nyelvtudás magabiztosságot jelent. Aki nem biztos saját magában, az üzleti életben sem mozoghat otthonosan, ezért mi olyan felkészültséget biztosítunk, amely birtokában munkatársai teljes természetességgel tárgyalhatnak bárkivel.

  • javuló üzleti eredményeket.

 Velünk a nyelvtanulás innovatív folyamat, mely segíti a közös szakmai fejlődést, a tanfolyam erősíti a csapatkohéziót, így a jobb tárgyalókészség mérhetően javuló üzleti eredményekhez vezet.

Exkluzív ajánlat

Szupervízió alapú nyelvi coaching – azoknak, akik mindenből az extrát keresik.

Együttműködés, nyelvtudásfejlesztés személyreszabva.  

Rövid tréningek

› Üzleti kommunikáció
› Működő prezentációk
› Projektmeetingek, konferenciamegbeszélések
› Kommunikációs stratégiák

› Üzleti út, konferencialátogatás

Egyedi ajánlat

Más jellegű tréning, coaching,  egyéni- vagy csoportos fejlesztés érdekli? Vagy speciális szaknyelv iránt érdeklődik?

Céges kapcsolattartóink

Bencsik Krisztina

partnerspecialista

Tóbiás Eszter

partnerspecialista

Vélemények