Céges ajánlat

Minőségi üzleti kapcsolatok, profi kommunikáció, hatékony együttműködés

Hogy munkatársai képesek-e folyékonyan kommunikálni nemzetközi szinten is, nem egyszerűen presztízskérdés. Ismerje meg céges nyelvoktatási programunkat!

Miben segítjük munkatársait?

  • Céges nyelvoktatási programunk keretén belül újfajta gondolkodásmóddal ajándékozzuk meg őket: olyan szemléletmódot adunk, amely segíteni fogja őket a hatékonyabb tanulásban, abban, hogy jobban megérthessék ne csak a szavakat, de azok valódi jelentését is.
  • A jó nyelvtudás segíti az emberi kapcsolatok kialakítását, az üzleti kapcsolatépítést, és lehetővé teszi, hogy a tárgyalófelek ne csak hallják, valóban értsék is egymást.
  • A biztos nyelvtudás magabiztosságot jelent. Aki nem biztos saját magában, az üzleti életben sem mozoghat otthonosan, ezért mi olyan felkészültségre törekszünk, amely birtokában munkatársai teljes természetességgel tárgyalhatnak bárkivel.
  • A nyelvtanulás innovatív folyamat: segíti a közös szakmai fejlődést, a tanfolyam erősíti a csapatkohéziót, a jobb tárgyalókészség mérhetően javuló üzleti eredményekhez vezet.

Milyen módszerekkel dolgozunk?

Hiszünk benne, hogy módszereinkkel az alapoktól forgatjuk fel mindazt, amit a hozzánk fordulók a nyelvtanulásról addig gondoltak. Megismerve megbízóink igényeit és céljait olyan tematikát dolgozunk ki, amellyel nyelvi mentoraink a leghatékonyabban tudják kollégáik képességeit fejleszteni.

Ahhoz, hogy ezt megalapozottan tegyük, először egy személyes találkozón egyeztetjük az igényeket, lehetőségeket. Ha módszereink, eszközeink megfelelnek cége számára, és Önök is elkötelezettek a kollégák nyelvi fejlesztése iránt, összeállítunk egy ajánlatot, ami a céges igényeknek, céloknak legjobban megfelel.

Ennek elfogadása után egy teljes körű nyelvi auditot végzünk a képzésben részt vevő kollégák körében. Ebben nemcsak nyelvtudásukat mérjük fel írásban és szóban, de megvizsgáljuk, milyen a tanulási stílusuk, mik az erősségeik, céljaik, egyéni motivációik, és ezek hogyan illeszkednek a megrendelő igényeihez.

Ezek ismeretében kidolgozzuk a pontos képzési tervet. A képzés minden szervezési és adminisztrációs terhét átvállaljuk. Azon kívül, hogy Ön elmondja nekünk az igényeit, és meghatározza a képzésben résztvevők körét, nincs más tennivalója.

A képzések vezetését pedig csakis a legjobbakra bízzuk. Mielőtt valaki nyelvi mentorrá válhatna, nagyon szigorú feltételeknek kell megfelelnie, jelentkezőinket komolyan szűrjük.

Az együttműködés során folyamatosan visszajelzést adunk a megrendelőnek és a résztvevőknek is. A fejlődést mérhetővé tesszük, az előzetesen meghatározott célok elérésével pedig javítjuk a cég versenyképességét.

Az idegen nyelv üzletfejlesztő hatású – választani, döntést hozni is megtanít, serkenti a kreativitást. A nyelvtanítás befektetés, hiszen így fejlesztheti alkalmazottai képességeit és erősítheti lojalitásukat.

Olyan befektetést kínálunk tehát, amely sokszorosan megtérül.

Amely sikeres üzletkötéseket, virágzó partnerségeket, szakmai presztízst hoz majd. Mindezt pedig ellenőrizhetően és mérhetően, hiszen olyan módszerekkel dolgozunk, amelyek hatékonyságát tudományos vizsgálatok támasztják alá.

Miért nem adunk rögtön konkrét árajánlatot?

Akit csak az ár érdekel, nem minket keres. Ajánlhatnánk előre összeállított csomagokat, de mi abban hiszünk, hogy az egyénre szabott programok jobban szolgálják a cég és dolgozói érdekeit is. Meggyőződésünk, hogy minden esetben oda kell figyelnünk az egyéni tényezőkre, így csak akkor adunk konkrét ajánlatot, ha előtte volt lehetőségünk egy helyszíni igényfelmérést elvégezni.

Az ajánlatot mindig az aktuális igényeknek megfelelően építjük fel: az eredményeket csak így tudjuk garantálni.

Ha szeretné jobban megismerni módszereinket, elmondani, milyen kihívásokra keres megoldást, és megtudni, hogyan segíthetünk ebben, kérjen tőlünk egy visszahívást vagy keresse fel munkatársainkat e-mailben. 

Érdekelnek a céges képzések