Kedves Nyelvvizsgázók!

Ügyfélszolgálatunk költözése és a COVID-19 helyzet miatt az októberi ECL nyelvvizsgára kizárólag online jelentkezéseket és banki utalással történő befizetéseket tudunk fogadni.

Online jelentkezés itt: https://ecl2.inyt.pte.hu/ECLV2/default.aspx

Amennyiben ezzel kapcsolatban kérdése merül fel, keressen bennünket az alba@converzum.hu címen vagy a 30/349-1355 telefonszámon.

Megértésüket köszönjük, és eredményes felkészülést kívánunk!

Converzum Alba Nyelviskola és Pedellus 2000 Bt.

Nyelviskolánk 2007 decemberében Viadukt Nyelviskola néven alakult Székesfehérváron, 2019 áprilisa óta Converzum Alba Nyelviskola néven működik. Létrejötte óta a Fejér megyei céges és lakossági nyelvoktatás elismert és meghatározó szereplőjévé vált, melyet a szakmai színvonalon felül a vevőkapcsolatok gondos ápolásának, üzleti jó híre folyamatos fenntartásának és a piaci igényekhez való alkalmazkodásának köszönhet.

Célunk a legmagasabb színvonalú cél- és eredményorientált szolgáltatás nyújtása vállalati partnereink és lakossági hallgatóink számára személyre és csoportra szabott, élményközpontú oktatás keretein belül.       

Célunk megvalósítása érdekében:

  • minőségirányítási rendszert működtetünk,
  • a Nyelviskola oktatói a kiváló oktatási színvonalat garantáló szakmai és emberi szempontok figyelembe vételével kerülnek kiválasztásra,
  • aktív, azonnal használható nyelvtudást eredményező, modern, kommunikatív módszertant és tananyagokat alkalmazunk,
  • szolgáltatóként partnereink és hallgatóink elégedettségére törekszünk, hogy intézményünkben szerzett nyelvtudásukkal hozzájárulhassunk sikereikhez az üzleti életben és személyes boldogulásukban.

Fennállásunk kezdete óta képzéseink többsége különböző méretű, tevékenységű és tulajdonosi hátterű vállalatoknál zajlik, így minden egyes tanfolyam esetén a megrendelő számára kimutatható fejlődést biztosító képzéseket nyújt. Különösen nagy hangsúlyt fektetünk a megrendelők igényeihez alkalmazkodó, céljaik eléréséhez hozzájáruló és saját vállalati kultúrájukba szervesen illeszkedő szolgáltatás nyújtására és a vevői kapcsolattartásra.

A vállalati közegben szerzett tapasztalatunk rálátást enged a mai modern, munkahelyi nyelvhasználati, valamint munkakultúrával kapcsolatos követelményekre is. Ezen tapasztalatok és szemlélet egyéb képzésekbe való beépítése segíti a résztvevőket a könnyebb munkához jutásban, majd a sikeres munkahelyi megfelelésben.

Lakossági képzéseink megvalósítására központi fekvésű oktatási központot üzemeltetünk személyes ügyfélszolgálattal és kiscsoportos oktatásra felszerelt tantermekkel.

Modern, felhő alapú tanfolyam-nyilvántartás

Nyelviskolánkban online, felhő alapú tanfolyam-nyilvántartási rendszert üzemeltetünk, melyben megrendelőink saját hozzáférésük segítségével naprakészen követhetik a nyelvtanfolyamok aktuális óraszámát, a résztvevői jelenlétet, teljesítményt és elégedettséget, az órai tananyagot és házi feladatot, valamint statisztikákat exportálhatnak a résztvevők órai jelenlétéről.

Fordítás

Tapasztalt és színvonalas fordítói csapatunkkal vállaljuk általános és üzleti szövegek, szerződések, műszaki leírások, honlap-szövegek és egyéb szakmai tartalmak fordítását angol, német, francia, olasz, spanyol, portugál, dán, holland, svéd, finn, litván, orosz, ukrán, szlovák, cseh, szlovén és lengyel nyelvekre vagy nyelvekről.

Pedellus 2000 Bt.

Az ECL és LanguageCert vizsgahelyek működtetésével, a nyelvvizsgák szervezésével és lebonyolításával egyik célunk, hogy a vállalati tanfolyamaink révén elérhető széles hallgatói kör intézményünkben szerezhessen dokumentált bizonyságot a nyelvtanáraink segítségével szerzett nyelvtudásáról. Másrészt fontosnak tartjuk, hogy hozzájáruljunk a középiskolás korosztály továbbtanulási esélyeihez és idegen nyelvi boldogulásához azzal, hogy saját tanáraik segítségével kerülhessenek közelebb a nyelvvizsgához, hiszen ez a korosztály jelenleg kevésbé tartozik az üzleti alapon szerveződő nyelviskolák célcsoportjai közé.

Intézményünk akkreditált pedagógus-továbbképzéseket szervez angol, német és magyar mint idegen nyelv szakos nyelvtanárok részére. Ennek részleteiről a www.pedellus2000.hu honlapon tájékozódhat.

ECL nyelvvizsga: www.pedellus2000.hu


Elérhetőségeink:
8000 Székesfehérvár, Piac tér 4-8. (Autóbusz pályaudvar, várótermi épület 1. emelet),
Tel.:  +36-22 / 327-644, +36 30 / 349 1355
E-mail: alba@converzum.hu

Nyitva tartás:

hétfőn zárva
kedden 13:00 -17:00
szerdán zárva
csütörtökön 13:00 -17:00
pénteken zárva
szombaton és vasárnap zárva


 REFERENCIÁK:

Albacomp Számítástechnikai Zrt.     
Alcoa Howmet Hungary Kft.
Alcoa-Köfém Kft. Keréktermék Gyár
Alcoa-Köfém Hungary Kft.
Benteler Autótechnika Kft.
Brunswick Kft.
CsoSch Rejtvénylap Kiadó Bt.
BDW Technologies Hungary Kft.
DSM Nutritional Products Hungary Kft.
Duran-Trans Kft.
ELME Automatika Kft.
Energy Box Kft.
Grundfos Manufacturing Hungary Ltd.
Holcim Hungária Zrt.
Kodolányi János Középiskola és Kollégium
Laurel Számítástechnikai Kft.
Media Markt Székesfehérvár Kft.
Musashi Hungary Kft.
Pro HR Személyzeti Tanácsadó Iroda
Sapa Profiles Kft.
SEWS Komponens Magyarország Kft.
Synergon Rendszerintegrátor Kft.
%d bloggers like this: