Exkluzív ajánlat

Exkluzív ajánlat cégeknek


Szupervízió alapú nyelvi coaching - azoknak, akik mindenből az extrát keresik.

130+

nyelvi mentoraink száma

a NYESZE által ajánlott és minősített nyelviskola

3 954

tanulóink száma tavaly

Miről szól?

A coaching során szorosan együttműködve és a személyes fejlődésedre fókuszálva fejlesztjük nyelvtudásodat. Igazi partneri viszonyról van szó: a közös munka során meghatározzuk, mi az, ami nálad, pont nálad jól működik.

Egyéni erőforrásaidra és erősségeidre építünk, és azokat a területeket fejlesztjük, ahol te hiányosságokat érzel, ahol bizonytalanabb vagy. Részletes profilt állítunk fel, így kiderül, milyen tanulási stílus felel meg a személyiségednek; hogy honnan hová szeretnél eljutni, ezért mit fogsz tenni; valamint hogy milyen módszerekkel dolgoztál a múltban, és azok mennyire működtek.

Folyamatosan nyomon követjük a legújabb pszichológiai kutatások eredményeit, és ezeket beépítjük a fejlesztésbe, hogy minél sikeresebb legyél.

A coaching alkalmakat tapasztalt coachok vezetik, akik egyben nyelvi mentorok is. Képzett szakemberek, akik képesek arra, hogy veled együttműködve oldják a gátlásaidat, és úgy vezessenek végig a folyamaton, hogy biztosan elérd a vágyott eredményt.

Kinek ajánljuk?

Azoknak, akik mindenben, így a nyelvi fejlesztésben is az extrát és a különlegességet keresik.

A nyelvi coach olyan figyelmet fordít Rád, amire a nyelvtanulásod során mindig is vágytál. A nyelvi coaching olyan elhivatott és igényes nyelvtanulóknak szól, akik a nyelvi fejlődés mellett szeretnék egyéb skillekkel is felvértezni magukat. 

A tudatos, de egyúttal a komfortzónájából kimozdulni vágyó nyelvtanulónak és bárkinek, akit a nyelvi coaching érdekel.

Vélemények

Ajándék - töltse le most!