FLIP tanfolyam ONLINE

Felforgatjuk, amit eddig a nyelvtanulásról gondoltál.

Az e-learning világát éljük,
Szinte bármilyen elméleti kurzus elvégezhető számítógéppel és a digitális médiumok támodatásával.
Akkor mitől más egy online FLIP-tanfolyam?

35 457

összes tanóra
2019-ben

a NYESZE által ajánlott és minősített nyelviskola

130+

tanáraink száma 2019-ben

Online FLIP tanfolyam, mi az?

Az online FLIP-tanfolyam eredményessége és hitelessége a Converzum majd’ 30 éves nyelvtanítási tapasztalatában és szakértelmében rejlik. Egyediségét és különlegességét a FLIP-módszer adja.

Mi nem azt az e-learning formát képviseljük, ahol a tanuló megkapja az online tanfolyami anyagot, és onnantól kezdve a tanuló saját felelőssége a nyelvtanulás.

Neked ezen az online FLIP-kurzuson saját nyelvi mentorod lesz, aki végig kísér, támogat és segít a kitűzött cél elérésében. A Converzum szakmai vezetése által kiválasztott online tananyagot kapod; az általuk és a nyelvi mentorod által ajánlott kiegészítő anyagok is hozzájutsz majd; kialakítjuk a saját ki a FLIP-tanfolyami tanmenetedet; és természetesen ott lesz a saját nyelvi mentorod, aki  a nyelvtanulási folyamatban segít, ha nehézségekbe ütközöl.

A módszer

A FLIP-módszer és a koncepciónk lényege pont az ellentéte az általad eddig megszokhatott tanulási folyamatnak. Nálunk a nyelvórákon nem az új anyagot tanítja a tanár, amit aztán házi feladatként megoldasz és begyakorolsz. Mi előre adjuk ki a szakmailag ellenőrzött és ajánlott minőségi online tananyagot, amit aztán a nyelvi mentoroddal a heti rendszerességű, aktív nyelvórán szóban is begyakorolsz. 100% kommunikáció – ez az aktív nyelvórák lényege.

Mi úgy gondoljuk, hogy nagyon sok tanuló képes önállóan is feldolgozni egy előre megkapott tananyagot. Otthon magától elolvassa a szövegeket, meghallgatja annyiszor, ahányszor csak akarja a hanganyagokat, megnézi az ajánlott videókat, kisfilmeket, megtanulja a szavakat és kifejezéseket, hogy az aktív online nyelvórán, valóban csak a szóbeli gyakorlásra koncentrálhasson. A tanulási folyamatban a szóbeli kommunikáció az a rész, amit egyedül, otthon biztosan nem tudsz gyakorolni. Egyetértesz?

Ha erőt és lelkesedést érzel arra, hogy kipróbáld a FLIP-tanfolyamot, ha képes vagy arra, hogy önállóan felkészülj a következő heti online nyelvórádra, akkor a nyelvi mentorod által tartott aktív nyelvórád 100%-osan a szóbeli kommunikációdat fejleszti majd.

Ha az otthoni készülés során nehézségekbe ütköznél, probléma merülne fel, igénybe veheted az online konzultációs órákat, ahol a nyelvi mentorod segít majd. Az önálló, alapos és tudatos online felkészülésnek illetve a nyelvi mentori segítségnek köszönhetően az aktív nyelvórák valóban hatékonnyá válnak.

FLIP-módszerünk lényege tehát, hogy átadjuk neked az otthon elsajátítható tananyagot, így tiéd lehet a felfedezésével járó sikerélmény is. Az online aktív órákon, vagyis a 100%-ban aktív kommunikációs órákon pedig a szituációs gyakorlatokra, a kommunikációt fejlesztő feladatokra és a szóbeli begyakorlásra koncentrálsz majd a nyelvi mentoroddal. Ezeken az online órákon esetlegesen felmerülő kérdéseidre is választ kapsz.

Jelentkezz be az ingyenes Nyelvi Auditunkra!

Ha tetszett, jelentkezz be az ingyenes Nyelvi Auditunkra,
és utána már kezdődhet is a tanfolyamod online formában. 

Mint mindenben, válaszd ebben is a szakértelmet és a minőséget, ne add alább! Válaszd a Converzumot!

Oktatásszervezőink

Légrádi Ádám

oktatásszervező

Biszak Dénes

oktatásszervező

Fehér Dorka

oktatásszervező

Mi kell hozzá?

Az online nyelvtanuláshoz mindössze csak pár dologra lesz szükséged:

  • minimum 1 mbps sávszélességű internetelérésre
  • mikrofonra és fejhallgatóra

Ha ez megvan, kezdődhet a nyelvtanulás online -egyéni vagy csoportos formában- a nyelvi mentoroddal. Közösen dolgozhatsz velük, feltehetsz kérdéseket írásban és szóban, és még a páros/csoportos feladatokból sem maradsz ki.

Semmivel sem kapsz így kevesebbet, mint ha a tanteremben lennél, éppen csak másképpen kapod az anyagokat.  Így akkor is a közösségünk része leszel, ha a világ egy másik pontján élsz, vagy egyéb okok miatt nem tudsz eljönni hozzánk rendszeresen.

Változatos tananyag, gyakorlati tudás, magabiztosság – mindez a saját stílusodban és tempódban, saját nyelvi mentorral.

Mennyibe kerül?

Egyéni órák:

Kérd ajánlatunkat!

2 fős, azaz páros órák:

16 tanóra : 49 000 Ft / fő

4 fős minicsoportos órák:

20 tanóra: 29 000 Ft / fő

Az órákat a tanulók időbeosztásához igazítjuk!

Diáksztorik