FLIP tanfolyam

Felforgatjuk, amit eddig a nyelvtanulásról gondoltál.

Nálunk az e-learning nem azt jelenti, hogy megkapod online a tanfolyami anyagot, majd el is engedjük a kezdet, és hagyjuk, hogy magadtól feldolgozd a megkapott leckemennyiséget.
Mi az egész koncepciót megfordítottuk.

35 457

összes tanóra tavaly

a NYESZE által ajánlott és minősített nyelviskola

130+

nyelvi mentoraink száma

FLIP tanfolyam, mi az?

A képzéseket blended learning, azaz vegyes oktatási rendszerben végezzük, amelyben az online tananyagok mellett a nyelvi mentoroddal személyesen is találkozol.

Ez önmagában még nem lenne olyan különleges, de úgy, ahogy mi tanítunk, más nem teszi.

A módszer

A hagyományos tanulási rendszerben, amelyhez eddig hozzászokhattál, az új anyagot tanítják meg az órákon, a gyakorlást pedig rád hagyják. Mi úgy látjuk, hogy aki önállóan is képes feldolgozni egy tananyagot, az a tanuló sokkal hasznosabban is eltöltheti az órákat, mint hogy ott olvassa el az olvasmányt, vagy hallgatja meg a hanganyagot. Ha képes vagy arra, hogy magadtól előre felkészülj a személyes nyelvórára, akkor az egész órát a szóbeli gyakorlásnak szentelheted, hiszen ez az, amit otthon egyedül biztosan nem tudsz. A személyes jelenlétet kívánó alkalmakat ezért hívjuk 100%-os aktív óráknak, mivel itt 100%-ban csak szóban kommunikálsz.

Ha az otthoni készülés során nehézségekbe ütköznél, probléma merülne fel, igénybe veheted a konzultációs órákat, ahol a nyelvi mentorok segítenek neked. Az önálló, alapos és tudatos felkészülésnek illetve a mentori segítségnek köszönhetően az aktív órák valóban hatékonnyá válnak. Ez nemcsak az egyéni FLIP, hanem a kiscsoportos FLIP-képzésekre is igaz. Minden csoporttag saját idejéhez, tempójához igazítva ossza be és készül fel a heti tananyagból, így mire a személyes jelenlétet igénylő aktív óra eljön, a közös kommunikációs nyelvóra mindenki számára hasznos, érdekes és élvezetes lesz.

FLIP-módszerünk lényege tehát, hogy átadjuk neked az otthon elsajátítható tananyagot, így tiéd lehet a felfedezésével járó sikerélmény is. A személyes alkalmakkor, vagyis a 100%-ban aktív kommunikációs órákon pedig a szituációs gyakorlatokra, a kommunikációt fejlesztő feladatokra és a szóbeli begyakorlásra koncentrálunk. Ezeken az órákon esetlegesen felmerülő kérdéseidre is választ kapsz.

Ugye, hogy így máris elérhető távolságba kerül a használható és magabiztos nyelvtudás?

Gyere el az ingyenes Nyelvi Auditunkra!

Ha tetszett, gyere el az ingyenes Nyelvi Auditunkra,
és utána már kezdődhet is a tanfolyamod.

Mint mindenben, válaszd ebben is a szakértelmet és a minőséget, ne add alább! Válaszd a Converzumot!

Mennyibe kerül?

Egyéni órák: 

Kérd ajánlatunkat!

Tandíj: 113 400Ft (8 100Ft/45 perc)

Az órákat a tanulók időbeosztásához igazítjuk!

Oktatásszervezőink

Bodor Berill

oktatásszervező

beszelni-akarok-online-converzum

Légrádi Ádám

oktatásszervező

nyelvtanfolyamok-online-converzum

Fehér Dorka

oktatásszervező

Diáksztorik