Ingyenes Nyelvi Audit

Kíváncsi vagy, hogyan zajlik mindez?

Ha már tanultál nyelvet, először is felmérjük, hol tartasz most. Ezzel tudjuk biztosítani, hogy a számodra legmegfelelőbb tanfolyamtípuson és tanfolyamon vehess részt, és olyan csoportba kerülj, ahol veled azonos szintű nyelvtudásúak vannak.

  • Az Auditot több éves tapasztalattal rendelkező képzési tanácsadók végzik. Nem kell külön felkészülnöd rá, ők látni fogják, hogy mi az, amit már elsajátítottál. A nyelvi szintfelmérő írásbeli és szóbeli részből áll.
  • Ha ezzel elkészültél, kitöltesz egy tanulási stílust felmérő kérdőívet. Ez alapján tanulási tippeket adunk, hogy még hatékonyabban tudd elsajátítani az adott nyelvet.
  • Beszélünk továbbá céljaidról, nyelvtanulási tapasztalataidról, hiedelmeidről, preferenciáidról és motivációdról.
   Fontos, hogy tudatosan alkalmazd azokat a módszereket, eszközöket, amik eddig is beváltak nálad. Ha pedig meg tudod fogalmazni, hogy mi volt, ami esetleg hátráltatott korábban a nyelvtanulásban, egyértelmű lesz, hogy milyen csapdák elkerülésére kell odafigyelned.
   Ha tudjuk, mi visz előrébb, hová tartasz, mit szeretnél elérni, olyan tanulási tervet tudunk összeállítani számodra, ami nagyban meggyorsítja és hatékonnyá teszi fejlődésedet.

Az Auditra szánj körülbelül egy órát. Igen, ez több mint egy hagyományos szintfelmérés, ez lesz a hatékony fejlődésed záloga.