Innovatív kínai nyelv és kultúra oktatás

Innovatív kínai nyelv és kultúra oktatás


Szeretne belépni a világ jelenleg legdinamikusabban fejlődő piacára? Hogy munkatársai képesek-e folyékonyan kommunikálni nemzetközi szinten is, nem egyszerűen presztízskérdés.

Németország és Hollandia után immár Magyarországon is elérhető az innovatív üzleti kínai nyelvtanulási módszer. A programok évek óta nagy sikert aratnak a korszerű módszertan mellett, költség- és időhatékonyságukkal.

üzleti kínai nyelv és kultúra oktatás cégek számára és egyéni diákoknak egyaránt

online, a nap 24 órájában választható időpont

fiatal, professzionális tanárok

Miről szól?

A kínai piac számos okból kifolyólag az egyik legdinamikusabban fejlődő országok egyike. Nem mellesleg, az egyik legnagyobb szolgáltató és felvásárló piac is. Kiváló lehetőség a cég szolgáltatásainak bővítésére, a kollégák, munkatársak motiválására, fejlesztésére. Igény szerint egyedi, cégre szabott programot is tudunk biztosítani, releváns, egyedi tartalommal, kifejezetten a szervezet igényei alapján kialakított tematikával. Fókuszban a kulturális különbségekre, illetve azon aktualitásokra, amelyek nélkülözhetetlenek, támogatják a szervezeti célok hatékonyabb elérését.

Kinek ajánljuk?

Digitalizált világunkban, szinte elvárás, hogy időbeosztásunknak megfelelően alakítsuk napi teendőinket. Ehhez igazodva 24/7 igényes, rugalmas online szolgáltatást nyújtunk, fiatal, professzionális tanárokkal, új módszertannal. A programok, a kínai nyelv elsajátítása mellett, betekintést adnak a kínai kultúra, üzleti etikett és társadalmi sajátosságokba, további lehetőséget biztosítva a magyar-kínai kapcsolatok fejlesztéséhez. A tanfolyam elérhető egyéni és csoportos formában is.

Valamennyiünk érdeke a fejlődés, az innováció, egyéni és szervezeti szinten egyaránt. Ez visz bennünket előre. A lehetőség adott, rajtunk múlik, élünk-e vele.

Fejlessze munkatársait, építsen közösséget, vállalati kultúrát, az eredményesebb szervezet érdekében.

További információ, árajánlat, egyéni igények egyeztetése érdekében keressen bennünket az alábbi elérhetőségeken:

Kik azok, akik már hasznosíthatták a programjaink által nyújtott tudást, így növelve tovább üzleti sikereiket?