Intenzív online és tantermi nyelvtanfolyam

Hiányolod a külföldi utazásokat, az angol vagy német anyanyelvi környezetet, az idegen városok kultúráját és a célnyelvi országok különleges szokásait?


Mi megpróbáljuk iderepíteni Neked ezt az életérzést.
2 hét felüdülés és nyelvi felfrissülés!

[smartslider3 slider=”41″]

Mielőtt tovább olvasnál, itt egy ajándék neked:
💡 10 tipp a sikeres nyelvtanuláshoz

Néha úgy érzed, nehezebben megy a tanulás? Megakadtál vagy nem érzed magadat elég motiváltnak, de nem tudod pontosan az okát? Ne aggódj, időnként ez mindenkivel előfordul! Olvasd el, mi milyen módszereket javasolunk Neked ahhoz, hogy túllendülhess a nehéz helyzeteken, és igazán hatékony lehess!

Iratkozz be hozzánk nyelvtanfolyamra és 12 400 Ft értékű ajándékkal lepünk meg. 🎁 Olvass tovább!


Online céges nyelvoktatás a Converzumnál

Adj magadnak 2 hetet, hogy felpörgesd a nyelvtudásodat!

Ha régóta tanulod a nyelvet, mégsem érzed a fejlődést; ha korábban már tanultad, de sokat elfelejtettél; ha jól jönne egy gyors ismétlés és tempózás; ha a munkaerőpiaci esélyeidet szeretnéd megnövelni; gyere a kéthetes intenzív nyelvtanfolyamra!

A napi rendszerességnek köszönhetően 20 tanóra alatt rengeteg ismeretet szerzel.

Minden hétköznap, napi két tanórában tanulhatsz velünk ezen az intenzív nyelvtanfolyamon.

Ha tetszett, jelentkezz be a rövid ingyenes konzultációnkra, és utána már kezdődhet is a tanfolyamod online formában vagy tantermi környezetben.

Mint mindenben, válaszd ebben is a szakértelmet és a minőséget, ne add alább! Válaszd a Converzumot!

Kezdő németóra ONLINE / German Beginner lesson ONLINE

Hiszünk abban, hogy a nyelvtanulásnak nem kell fárasztónak, unalmasnak és megerőltetőnek lennie. A szigorúság sem a mi stílusunk. Mi az örömteli tanulásban, az élményszerű és izgalmas órákban hiszünk. Azt szeretnénk, ha a tanulási folyamatot pozitív élményként élnéd meg.

A képzett, felkészült és tapasztalt nyelvi mentoraink érdekes tananyagokkal és kiegészítő feladatokkal, nyelvi játékokkal, sok szóbeli gyakorlattal, szituációs szerepjátékokkal segítenek nyelvi céljaid elérésében.

Olyan nyelvtudást ajánlunk és tanítunk, melyek a mindennapi nyelvhasználatot tükrözik, és amelyekkel a osztálytermem kívül is boldogulni fogsz.

Mi csak az igazán fontos dolgokra koncentrálunk. Rád és a céljaidra. Nem töltünk a tanórákon felesleges időt olyan feladattípusokkal, amiket otthon is el tudsz készíteni, le tudsz ellenőrizni és magadtól is meg tudsz oldani.

Mi a szókincsfejlesztésre, a kifejezések elsajátítására, a beszélgetésekre és a szóbeli kommunikációra fektetjük a hangsúlyt.

Próbáld ki, hogy két hét alatt mi mindenre vagy képes!

A mi tanfolyamunkon megtanulod az alapvető udvariassági formákat, érvelési technikákat, javaslattételt és ajánlást kifejező szavakat és szókapcsolatokat, sőt, tanulsz tőlünk szlengszavakat is. Lesz itt sok szójáték, rejtvény, élvezetes szótanulós feladat és humoros gyakorlat. Megismertetjük
veled a célnyelvi ország világát, az ott élő emberek mindennapjait, mindezt kisfilmeken és videókon keresztül.

Mi marad otthonra?

A zenehallgatás, a hanganyaghallgatás, a hosszabb szövegek feldolgozása, minden olyan hasznos anyag, melyek a megértést, feldolgozást célozzák meg.

Két hét – egy nyelv!

Tarts velünk!


Ha a tantermi nyelvoktatást választod, várunk szeretettel június 15-tól nyelviskolánkban.

Ha az online nyelvoktatást választod, mindössze csak pár dologra lesz szükséged:

  • minimum 1 mbps sávszélességű internetelérésre
  • mikrofonra és fejhallgatóra

Ezek birtokában ugyanúgy részt vehetsz egy nyelvórán, mintha a teremben ülnél a nyelvi mentoroddal és a csoporttársaiddal. Közösen dolgozhatsz velük, feltehetsz kérdéseket írásban és szóban, és még a csoportos feladatokból sem maradsz ki.

Semmivel sem kapsz így kevesebbet, mint ha ott lennél, éppen csak másképpen kapod az anyagokat.  Így akkor is a közösségünk része leszel, ha a világ egy másik pontján élsz, vagy egyéb okok miatt nem tudsz eljönni hozzánk rendszeresen.

Változatos tananyag, gyakorlati tudás, magabiztosság – mindez a saját stílusodban és tempódban, saját mentorral.

4 fős minicsoportos órák:
20 tanóra: 29 000 Ft / fő


Iratkozz be intenzív nyelvtanfolyamunkra most, és
ajándékba adjuk a 12 400 Ft értékű Tricky Grammar online tananyagunkat!

Tricky Grammar című tanfolyamunk segítségével az angol nyelvtan azon részeit értheted meg / tanulhatod újra, amelyek gyakran fejtörést okoznak a nyelvtanulóknak. Ezeket ismételjük át és gyakoroljuk be veled a Tricky Grammar c. sorozatunk részeiben. Végre tisztázódnak olyan kérdések, hogy mikor használunk ‘-ing’-es alakot és mikor főnévi igenevet, mikor nevezünk egy főnevet megszámlálhatónak, vagy megszámlálhatatlannak, hogyan alkalmazzuk a modális segédigéket az angol nyelvben és több ehhez hasonló dolog is, ami esetleg nem volt eddig világos számodra.


🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧 🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Learn online with us!

Language courses online from highly trained and experienced language mentors.

Communication – Grammar – Final exam prep – Exam prep – Fluency practice – Tutoring – Private lessons, Duo lessons or mini groups

Diverse and useful lessons based on your interests. For teenagers and adults.

You only need a few things:

  • min 1 mbps bandwidth Internet
  • headset and mic

With these you can enjoy the lessons as much as if you were in the classroom with your mentor and your groupmates. You can work together, ask questions in writing or in your online lesson and you can even participate in group activities.

You don’t get any less than in a face-to-face lesson, we only use a different approach. This way you can be part of our community even if you live on the other side of the world, or you just simply cannot visit our school regularly.

Diverse materials, practical knowledge, confidence – all this in your own style and at your own pace, with your own designated mentor.

One-to-one lessons:

Contact us for an offer.

Duo lessons (2 Students):

16 lessons for 49 000 HUF / Student

Mini groups (4 Students):

20 lessons for 29 000 HUF / Student

Flexible course organization based on our students request!

Szólj hozzá!