Intenzív tanfolyamok online!

Intenzív tanfolyamok ONLINE!

Hiányolod a külföldi utazásokat, az angol vagy német anyanyelvi környezetet, az idegen városok kultúráját és a célnyelvi országok különleges szokásait?
Mi megpróbáljuk iderepíteni Neked ezt az érzést.
2 hét felüdülés és nyelvi felfrissülés ONLINE.

35 457

összes tanóra
tavaly

a NYESZE által ajánlott és minősített nyelviskola

130+

nyelvi mentoraink száma

Neked mit kell tenned?

Szinte semmit. Ne utazz, ne stresszelj! Lazulj! Úgy, mintha csak egy külföldi utazáson vennél részt. Keress az otthonodban egy számodra kényelmes helyet, vagy nevezz ki valahol egy tanulóbázist, ahol nyugalomban, komfortosan tudsz koncentrálni az online óráinkra.

Ha régóta tanulod a nyelvet, mégsem érzed a fejlődést; ha korábban már tanultad, de sokat elfelejtettél; ha jól jönne egy gyors ismétlés és tempózás; ha a munkaerőpiaci esélyeidet szeretnéd megnövelni; gyere a kéthetes, online intenzív nyelvtanfolyamra! Az online tér Téged vár! 

A napi rendszerességnek köszönhetően 20 online tanóra alatt rengeteg ismeretet szerzel.

Minden hétköznap, napi két tanórában tanulhatsz velünk online ezen az intenzív nyelvtanfolyamon.

Hiszünk abban, hogy a nyelvtanulás online formában is örömteli tanulást, izgalmas és élményszerű órákat nyújt számodra.

Az online nyelvóráknak nem kell fárasztónak, unalmasnak és megerőltetőnek lennie. A szigorúság sem a mi stílusunk. Mi azt szeretnénk, hogy az online tanulási folyamatot pozitív élményként éld meg.

A képzett, felkészült és tapasztalt nyelvi mentoraink érdekes tananyagokkal és kiegészítő feladatokkal, online nyelvi játékokkal, sok szóbeli gyakorlattal, szituációs szerepjátékokkal segítenek nyelvi céljaid elérésében.

Két hét – egy nyelv! Tarts velünk online!

Olyan nyelvtudást ajánlunk és tanítunk, melyek a mindennapi nyelvhasználatot tükrözik, és amelyekkel a virtuális osztálytermen kívül is boldogulni fogsz.

Mi csak az igazán fontos dolgokra koncentrálunk. Rád és a céljaidra. Nem töltünk a tanórákon felesleges időt olyan feladattípusokkal, amiket otthon egyedül, segítség nélkül is el tudsz készíteni, le tudsz ellenőrizni és magadtól is meg tudsz oldani.

Mi a szókincsfejlesztésre, a kifejezések elsajátítására, a beszélgetésekre és a szóbeli kommunikációra fektetjük a hangsúlyt. Bizony! Ez az online térben ugyanúgy lehetséges!

Próbáld ki, hogy két hét online nyelvtanulást követően alatt mi mindenre vagy képes!

A mi tanfolyamunkon megtanulod az alapvető udvariassági formákat, érvelési technikákat, javaslattételt és ajánlást kifejező szavakat és szókapcsolatokat, sőt, tanulsz tőlünk szlengszavakat is. Lesz itt sok szójáték, rejtvény, élvezetes szótanulós feladat és humoros gyakorlat. A technikai vívmányoknak és a rengeteg internetes anyagnak köszönhetően megismertetjük veled a célnyelvi ország világát, az ott élő emberek mindennapjait, mindezt kisfilmeken és videókon keresztül.

Mi marad házinak?

A zenehallgatás, a hanganyaghallgatás, a hosszabb online szövegek feldolgozása, minden olyan hasznos, online kiegészítő anyag, melyek a megértést, feldolgozást célozzák meg.

Utazz velünk a virtuális térbe, tarts velünk online!

Jelentkezz be az ingyenes Nyelvi Auditunkra!

Ha tetszett, jelentkezz be az ingyenes Nyelvi Auditunkra,
és utána már kezdődhet is a tanfolyamod online formában. 

Mint mindenben, válaszd ebben is a szakértelmet és a minőséget, ne add alább! Válaszd a Converzumot!

Oktatásszervezőink

beszelni-akarok-online-converzum

Légrádi Ádám

oktatásszervező

Bodor Berill

oktatásszervező

nyelvtanfolyamok-online-converzum

Fehér Dorka

oktatásszervező

Mi kell hozzá?

Az online nyelvtanuláshoz mindössze csak pár dologra lesz szükséged:

  • minimum 1 mbps sávszélességű internetelérésre
  • mikrofonra és fejhallgatóra

Ha ez megvan, kezdődhet a nyelvtanulás online -egyéni vagy csoportos formában- a nyelvi mentoroddal. Közösen dolgozhatsz velük, feltehetsz kérdéseket írásban és szóban, és még a páros/csoportos feladatokból sem maradsz ki.

Semmivel sem kapsz így kevesebbet, mint ha a tanteremben lennél, éppen csak másképpen kapod az anyagokat.  Így akkor is a közösségünk része leszel, ha a világ egy másik pontján élsz, vagy egyéb okok miatt nem tudsz eljönni hozzánk rendszeresen.

Változatos tananyag, gyakorlati tudás, magabiztosság – mindez a saját stílusodban és tempódban, saját nyelvi mentorral.

Mennyibe kerül?

Egyéni és 2 fős, azaz páros órák:

Kérd ajánlatunkat!

4-5 fős minicsoportos órák:

20 tanóra: 58 000 Ft / fő

Az órákat a tanulók időbeosztásához igazítjuk!

Diáksztorik