Intenzív tanfolyamok

Intenzív tanfolyamok

Hiányolod a külföldi utazásokat, az angol vagy német anyanyelvi környezetet, az idegen városok kultúráját és a célnyelvi országok különleges szokásait?
Mi megpróbáljuk iderepíteni Neked ezt az érzést.
2 hét felüdülés és nyelvi felfrissülés ONLINE.

35 457

összes tanóra
tavaly

a NYESZE által ajánlott és minősített nyelviskola

130+

nyelvi menrotaink száma

Adj magadnak 2 hetet, hogy felpörgesd a nyelvtudásodat!

Ha régóta tanulod a nyelvet, mégsem érzed a fejlődést; ha korábban már tanultad, de sokat elfelejtettél; ha jól jönne egy gyors ismétlés és tempózás; ha a munkaerőpiaci esélyeidet szeretnéd megnövelni; gyere a kéthetes intenzív nyelvtanfolyamra!

A napi rendszerességnek köszönhetően 20 tanóra alatt rengeteg ismeretet szerzel.

Minden hétköznap, napi két tanórában tanulhatsz velünk ezen az intenzív nyelvtanfolyamon.

Hiszünk abban, hogy a nyelvtanulásnak nem kell fárasztónak, unalmasnak és megerőltetőnek lennie. A szigorúság sem a mi stílusunk. Mi az örömteli tanulásban, az élményszerű és izgalmas órákban hiszünk. Azt szeretnénk, ha a tanulási folyamatot pozitív élményként élnéd meg.

A képzett, felkészült és tapasztalt nyelvi mentoraink érdekes tananyagokkal és kiegészítő feladatokkal, nyelvi játékokkal, sok szóbeli gyakorlattal, szituációs szerepjátékokkal segítenek nyelvi céljaid elérésében.

Két hét – egy nyelv! Tarts velünk!

Olyan nyelvtudást ajánlunk és tanítunk, melyek a mindennapi nyelvhasználatot tükrözik, és amelyekkel a osztálytermem  kívül is boldogulni fogsz.

Mi csak az igazán fontos dolgokra koncentrálunk. Rád és a céljaidra. Nem töltünk a tanórákon felesleges időt olyan feladattípusokkal, amiket otthon is el tudsz készíteni, le tudsz ellenőrizni és magadtól is meg tudsz oldani.

Mi a szókincsfejlesztésre, a kifejezések elsajátítására, a beszélgetésekre és a szóbeli kommunikációra fektetjük a hangsúlyt.

Próbáld ki, hogy két hét alatt mi mindenre vagy képes!

A mi tanfolyamunkon megtanulod az alapvető udvariassági formákat, érvelési technikákat, javaslattételt és ajánlást kifejező szavakat és szókapcsolatokat, sőt, tanulsz tőlünk szlengszavakat is. Lesz itt sok szójáték, rejtvény, élvezetes szótanulós feladat és humoros gyakorlat. Megismertetjük veled a célnyelvi ország világát, az ott élő emberek mindennapjait, mindezt kisfilmeken és videókon keresztül.

Mi marad otthonra?

A zenehallgatás, a hanganyaghallgatás, a hosszabb szövegek feldolgozása, minden olyan hasznos anyag, melyek a megértést, feldolgozást célozzák meg.

Gyere el az ingyenes Nyelvi Auditunkra!

Ha tetszett, gyere el az ingyenes Nyelvi Auditunkra,
és utána már kezdődhet is a tanfolyamod online formában. 

Mint mindenben, válaszd ebben is a szakértelmet és a minőséget, ne add alább! Válaszd a Converzumot!

Oktatásszervezőink

beszelni-akarok-online-converzum

Légrádi Ádám

oktatásszervező

Bodor Berill

oktatásszervező

nyelvtanfolyamok-online-converzum

Fehér Dorka

oktatásszervező

Mennyibe kerül?

Egyéni és 2 fős, azaz páros órák:

Kérd ajánlatunkat!

4-5 fős minicsoportos órák:

20 tanóra: 58 000 Ft / fő

Az órákat a tanulók időbeosztásához igazítjuk!

Diáksztorik