Intenzív tanfolyamok

INTENZÍV TANFOLYAMOK

Hiányolod a külföldi utazásokat, az angol vagy német anyanyelvi környezetet, az idegen városok kultúráját és a célnyelvi országok különleges szokásait? Mi megpróbáljuk iderepíteni Neked ezt az életérzést.
2 hét felüdülés és nyelvi felfrissülés!

35 457

összes tanóra
2019-ben

a NYESZE által ajánlott és minősített nyelviskola

130+

nálunk tanító tanárok száma 2019-ben

Gyere el az ingyenes Nyelvi Auditunkra!

Ha tetszett, jelentkezz be az ingyenes nyelvi auditunkra, ahol komplex nyelvi tudásmérés, képzési tanácsadás és nyelvi stílusmérés vár rád.

Mint mindenben, válaszd ebben is a szakértelmet és a minőséget, ne add alább! Válaszd a Converzumot!

Oktatásszervezőink

Légrádi Ádám

oktatásszervező

Biszak Dénes

oktatásszervező

Fehér Dorka

oktatásszervező

Adj magadnak 2 hetet, hogy felpörgesd a nyelvtudásodat!

Ha régóta tanulod a nyelvet, mégsem érzed a fejlődést; ha korábban már tanultad, de sokat elfelejtettél; ha jól jönne egy gyors ismétlés és tempózás; ha a munkaerőpiaci esélyeidet szeretnéd megnövelni; gyere a kéthetes intenzív nyelvtanfolyamra!

A napi rendszerességnek köszönhetően 20 tanóra alatt rengeteg ismeretet szerzel.

Minden hétköznap, napi két tanórában tanulhatsz velünk ezen az intenzív nyelvtanfolyamon.

Hiszünk abban, hogy a nyelvtanulásnak nem kell fárasztónak, unalmasnak és megerőltetőnek lennie. A szigorúság sem a mi stílusunk. Mi az örömteli tanulásban, az élményszerű és izgalmas órákban hiszünk. Azt szeretnénk, ha a tanulási folyamatot pozitív élményként élnéd meg.

A képzett, felkészült és tapasztalt nyelvi mentoraink érdekes tananyagokkal és kiegészítő feladatokkal, nyelvi játékokkal, sok szóbeli gyakorlattal, szituációs szerepjátékokkal segítenek nyelvi céljaid elérésében.

Két hét – egy nyelv! Tarts velünk!

Olyan nyelvtudást ajánlunk és tanítunk, melyek a mindennapi nyelvhasználatot tükrözik, és amelyekkel a osztálytermem  kívül is boldogulni fogsz.

Mi csak az igazán fontos dolgokra koncentrálunk. Rád és a céljaidra. Nem töltünk a tanórákon felesleges időt olyan feladattípusokkal, amiket otthon is el tudsz készíteni, le tudsz ellenőrizni és magadtól is meg tudsz oldani.

Mi a szókincsfejlesztésre, a kifejezések elsajátítására, a beszélgetésekre és a szóbeli kommunikációra fektetjük a hangsúlyt.

Próbáld ki, hogy két hét alatt mi mindenre vagy képes!

A mi tanfolyamunkon megtanulod az alapvető udvariassági formákat, érvelési technikákat, javaslattételt és ajánlást kifejező szavakat és szókapcsolatokat, sőt, tanulsz tőlünk szlengszavakat is. Lesz itt sok szójáték, rejtvény, élvezetes szótanulós feladat és humoros gyakorlat. Megismertetjük veled a célnyelvi ország világát, az ott élő emberek mindennapjait, mindezt kisfilmeken és videókon keresztül.

Mi marad otthonra?

A zenehallgatás, a hanganyaghallgatás, a hosszabb szövegek feldolgozása, minden olyan hasznos anyag, melyek a megértést, feldolgozást célozzák meg.

Mennyibe kerül?

Egyéni órák: 

Kérd ajánlatunkat!

2 fős, azaz páros órák:

16 tanóra : 49 000 Ft / fő

4 fős minicsoportos órák:

20 tanóra: 29 000 Ft / fő

Az órákat a tanulók időbeosztásához igazítjuk!

Diáksztorik