🔺Munkahelyváltáson gondolkozol?
🔺Pályakezdőként most indulsz el az álláskeresés rögös útján?
🔺Vagy már biztos munkahelyed van, de szeretnél feljebb lépni a ranglétrán?

Bármi is legyen a célod, ne a hiányos nyelvtudás álljon az álmaid útjába!

Mindannyian egy jobb lehetőségre vágyunk. Ha színvonalas, anyagilag is megbecsült munkát szeretnél, akkor itthon is biztos nyelvtudásra lesz szükséged.

Karrier booster tanfolyamunkon Te is felturbózhatod az angolodat!

🚀 Gondoltál már rá, hogy mennyivel könnyebb lenne megtalálnod álmaid munkáját, ha jobban beszélnél angolul? Vagy ha jelenlegi munkahelyeden magabiztosan törhetnél felfelé és a nyelvtudás sem állhatna az utadba?

Tapasztald meg Te is, milyen könnyedén, lazán kommunikálni angolul!

🚀 Képzeld el, milyen jó érzés olyan önéletrajzot küldeni, amiben büszkén feltünteteted a nyelvtudásodat. Vagy milyen jó lenne ha kivívnád a vezetőség elismerését is azzal, hogy lazán, nyugodtan levezetsz egy tárgyalást a külföldi partnerekkel.

Témák, amiket biztosan körbejárunk a kurzuson:

👔 Bemutatkozás, munkatapasztalatok Erre biztos szükség lesz, hiszen kell majd magadról mesélned az állásinterjún, és az is előfordulhat, hogy egy nemzetközi csapatban találod magad, ahol a kollégáid nem beszélnek magyarul.

📩 E-mailezés Elsajátítasz minden helyzetben bevethető mondatokat, szófordulatokat, hogy a leggyakoribb típus e-maileket a legnagyobb magabiztossággal írd meg és küldd el.

📢 Kommunikációs stratégiák Nagyobb biztonságot fog adni, ha tudod, hogyan kérdezz vissza természetesen, ha nem értesz valamit, vagy hogyan fogalmazd át, hogy biztos lehess benne, jól értettél mindent.

📌 Hétköznapi szituációk Fontos, hogy tudd, hogyan kérsz vagy köszönsz meg valamit, hogyan válaszolsz egy meghívásra, de azt is érdemes megtanulnod, hogyan kezdeményezhetsz egy small talkot az irodai konyhában.

📱Telefonálás Sokan rettegnek tőle, pedig csak azt érdemes tudnod, mire figyelj. Megtanítunk olyan alapkifejezésekre és stratégiákra, amiket rögtön be tudsz vetni, így biztosan nem kerülsz kellemetlen helyzetbe.

💪 Próba-állásinterjú A szimuláció a legjobb felkészülés az éles helyzetre. Nálunk kipróbálhatod magad és személyre szóló visszajelzést is kapsz arról, miben vagy nagyon erős és miben érdemes még fejlődnöd.

Karrier booster tanfolyamainkat több szinten indítjuk. A belépési minimum szint: A2, újrakezdő.

Hogy biztosan a számodra legmegfelelőbb nyelvi szintű csoportba kerülj, egy előzetes, ingyenes Nyelvi Auditon (írásbeli és szóbeli szintfelmérés + nyelvi styling mérés) kell részt venned, mely alapján profi nyelvi mentoraink kiértékelik a jelenlegi tudásodat és pontos képet adnak arról, miben kell még fejlődnöd.

Jelentkezz tanfolyamunkra a lenti form kitöltésével!

 

 

Induló tanfolyamok
A tanfolyam előzetes, ingyenes Nyelvi Audithoz (szóbeli és írásbeli szintfelmérés) kötött.
IdőtartamIdőpontÁr (bruttó)Tervezett tanfolyamindulás
30 óra (2×3 óra/hét)Kedd és csütörtök
18:00-20:15
33 000 Ft2018.07.31.
30 óra (2×3 óra/hét)Szombat
11:00-13:15
33 000 Ft2018.08.04.

A Converzum – a nyelvi közösségi tér Adatvédelmi szabályzatát ide kattintva tudod elolvasni.