A nyelvtanulás nem életkorhoz kötött.

Jelentkezz külföldi nyelvtanfolyamainkra, ha új élményekkel, ismeretségekkel gazdagodnál, és hatékonyan szeretnéd fejleszteni nyelvtudásodat!

Felnőtt-nyelvtanfolyamoknál az alsó korhatár legtöbbször 16 vagy 18 év.  Itt értelemszerűen már neked magadnak kell a szállásról eljutnod az iskolába, és természetesen felügyelet sem biztosított. Saját döntésed szerint választhatsz a délutáni fakultatív szabadidős programok közül (szemben az ifjúsági és gyermek tanfolyamokkal).

Több iskolánál indulnak tanfolyamok 23-30 éves alsó korhatárral – itt már végzett szakembereket várnak, akik komoly, elmélyült nyelvtanulás iránt érdeklődnek. A felnőtt tanfolyamoknál felső korhatár nincs.

 A szenior-nyelvtanfolyamokat akkor ajánljuk, ha szeretnél hasonló korú hallgatókkal együtt kiscsoportban tanulni nyelvet. Ezek kiváló lehetőséget biztosítanak arra, hogy azonos korú és feltehetőleg azonos érdeklődési körű emberekkel teremts kapcsolatot. A tanfolyamot úgy állítják össze, hogy a délelőtti tanórák után délután kulturális programok, kirándulások, séták, hétvégén egész napos kirándulások színesítsék a programot. Ezeknek a programoknak a díját általában a részvételi díj tartalmazza.

 Akárhány éves is vagy, találunk számodra megfelelő külföldi nyelvtanfolyamot. Jelentkezz most!