A munkádhoz szükséges a nyelvismeret?
Magabiztosan beszéled már az adott nyelvet legalább középfokon?
Rövid idő alatt szeretnél komoly eredményt elérni intenzív, elmélyült tanulással?

A szakmai nyelvtanfolyamokat neked találták ki! A nyelviskolák olyan környezetet biztosítanak a tanuláshoz, melyben a tanórákon kívül is a nap minden percében az adott nyelvet kell használnod, így akaratlanul is folyamatosan csiszolod, gyarapítod nyelvismeretedet.

Partneriskoláink ügyfélköre igen tág, világhírű cégek rendszeresen küldik hozzájuk munkatársaikat a világ számos országából. Ezeknek a cégeknek az oktatási vezetői tudják, hogy a nyelviskolák neve garancia a minőségre.

Mire számíts, ha külföldi szakmai nyelvtanfolyam érdekel?

Amikor személyesen találkozunk, hogy felmérjük igényeidet, fontos, hogy pontosan meg tudd határozni a nyelvtanulás célját. Ez lehet egy előadásra való felkészülés, levelezési ismeretek gyarapítása, tárgyalástechnikák, szakmai bemutatók vagy éppen a telefonbeszélgetés gyakorlása, speciális szókincs elsajátítása.

Eredményességedet mindenképpen befolyásolja a tanfolyam intenzitása, a már meglévő nyelvtudásod, a tanfolyamon való aktív részvételed. A magasan képzett, tapasztalt oktatók mindent megtesznek, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni belőled, és így mindketten elégedettek lehessetek az eredménnyel.

Ha a kiválasztott iskola előre elküldi a szintfelmérő tesztjét, ezt már nálunk is kitöltheted, de akkor is a fogadó iskola értékeli . A legtöbb iskolában azonban az első tanítási napon végzik a szintfelmérést írásbeli és szóbeli feladatokkal.

A szintfelmérést követően megbeszélheted igényeidet az oktatóiddal, közösen alakíthatjátok ki a legmegfelelőbb tanmenetet, mely az adott szinten a leghatékonyabb képzést eredményezi. A jelentkezési korhatár minden esetben legalább 18 év, de több iskolába csak 20-25 éves kortól fogadják a jelentkezőket.

A szakmai tanfolyamok sajátossága

Ezek a tanfolyamok biztos nyelvtudásra épülnek, ahol a köznapi nyelv készségszintű ismerete már nem okoz problémát. A szókincs tanulása csak kisebb szerepet kap, a megtanult szavak, szókapcsolatok helyes használata, a szakmai beszélgetések során előkerülő szófordulatok elsajátítása kerülnek előtérbe.

Amire sok figyelmet fogtok fordítani: a könnyed beszéd, a helyes kifejezőkészség, a pontos fogalmazás, a szakszavak tartalmának pontos ismerete, szituációs játékok. A tanórák során olyan helyzetekbe kerülsz, melyek a valós életben, munkád során is bármikor előfordulnak. A tananyagban esetek értékelése, feldolgozása, előkészített szakmai viták és a napi szaksajtó megismerése is szerepel.

A tanfolyamok kiegészítéseként szakmai látogatásokat is szerveznek az iskolák, ahol megismerkedhetsz az adott országban dolgozó kollégák munkájával, módszereivel. A tanfolyam végén a megszerzett tudást igazoló részletes bizonyítvánnyal térhetsz haza, és a gyakorlati ismeretek birtokában látványos eredményt tudsz felmutatni munkahelyeden.

Egyéni oktatás

Természetesen lehetőséged van a csoportoknál megadott nyelvi szintnél gyengébb nyelvtudással is részt venni az oktatásban. Ilyen esetben a képzés csak az általánosabb nyelvismeretre terjedhet ki mindaddig, amíg el nem éred az adott tanfolyamhoz megkívánt nyelvi szintet. Ilyenkor az intenzív képzés a leghatékonyabb kiscsoportos formában vagy magánórák keretében.

A csoportok összetétele

A meghirdetett tanfolyamokon tanuló nemzetközi csoportok mérete általában nem haladja meg a 4-6 főt. Zárt csoportok jelentkezése esetén az iskolákkal előzetesen egyeztetve kisebb-nagyobb kedvezményeket tudunk felajánlani.

Részvételi díj

A szakmai nyelvtanfolyamok részvételi díja általában nem alacsony. Iskoláinkkal szorosan együttműködve alakítjuk árainkat, így mindig az iskola eredeti díjtételei képezik árlistánk alapját. Megállapodásainknak köszönhetően gyakran a megadott áraknál is kedvezőbben kínáljuk a kurzusokat hazai partnereinknek.

Az általunk ajánlott iskolák hatékonyságának titka a személyes odafigyelés minden diákra. Az oktatók óráról órára figyelemmel kísérik fejlődésedet, nyomon követik nyelvtudásod gyarapodását, illetve figyelembe veszik a személyiségedből adódó tanulási sajátosságokat is. Iskoláinkban az oktatók nemcsak alapos nyelvismerettel, nagy pedagógiai gyakorlattal, hanem az adott szakma gyakorlati ismeretével is rendelkeznek.

Ha az a célod, hogy a szakmádban érj el kiemelkedő eredményeket, válaszd szaknyelvi tanfolyamainkat!

Írd meg most, pontosan mi érdekel, hogy minél hamarabb anyanyelvi környezetben fejleszthesd tudásodat!