Ha intellektuális kalandokra vágysz, ugyanakkor szeretnél magabiztosabban kommunikálni,akkor köztünk a helyed.

 

A meetup olyan műfaj, mely ötvözi a tudásmegosztást a nyelvtanulással. 2 órás foglakozásainkon izgalmas felfedezésekről, kísérletekről és megfigyelésekről hallhatsz angol nyelven, melyek ismerete segíthet az üzleti és magánéletben egyaránt. Mindeközben megismerkedünk és megtanulunk számos releváns kifejezést, szófordulatot, melyek nyelvhasználatodat autentikusabbá, természetesebbé teszik, és amelyekkel magabiztosabban, gördülékenyebben tudsz majd kommunikálni. A részvétel minimum alapfokú nyelvvizsga szint felett ajánlott. Itt nemcsak a nyelvtudásodat fejlesztheted, hanem rengeteg  új ismeretet szerezhetsz, melyek segíthetik személyes és szakmai fejlődésedet. Izgalmas témákat dolgozunk fel interaktív módon, angolul, támaszkodva a legújabb kutatási eredményekre és tapasztalatokra.

_DSC1742
Kinek ajánljuk? 
Mindenkinek, aki alapfok felett beszél angolul , és olyan kommunikációs készségeket, illetve tippeket szeretne elsajátítani, melyet a  karrierjében is tud kamatoztatni.

 

Jegyárak: 1200 Ft/120 perc

Szeretnél részt venni a következő meetupon? A programjainkon való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük töltsd ki az alábbi jelentkezési űrlapot!