Hamarosan startol a Nyelvparádé, az ország legnagyobb, nyelvoktatási lehetőségekkel foglalkozó kiállítsa. Mi is rengeteg ingyenes, interaktív programmal várunk, keress minket a G11-es standon!

 

Állásinterjú Booth

Kíváncsi vagy, hogyan állnál helyt egy állásinterjún? Gyere és próbáld ki magad! Hasznos tippek és tanácsok a Converzum szakmai vezetőitől. Jelentkezz standunkon!
Időpontok:
Szeptember 7., péntek, 16:30-17:30
Szeptember 8., szombat, 10:30-12:00
Szeptember 8., szombat, 15:00-16:30

Converzum Classroom

Látogass el standunkhoz, és próbáld ki kiscsoportos workshopjainkat!

Best of English

Ezúttal olyan nyelvtani szerkezeteket fogunk átnézni, melyek érdemtelenül elsikkadnak az igeidők sűrűjében, pedig minden nyelvvizsgáztató megremeg ezek hallatán.
SŐT, nem csak átbeszéljük, hanem rögtön meg is tanuljuk őket együtt. Az így szerzett instant tudást elegendő otthon, kis kártyák segítségével frissen tartani a nyelvvizsgáig (és tovább!). Az azonnal használható tanulókártyákat minden hallgató ajándékba megkapja, hogy a gyakorlás otthon is folytatódhasson. Szerintem megéri!
Szeptember 7., péntek, 17.00-17.45
Szeptember 8., szombat, 14:00 – Konferenciaterem

Bootcamp Szókincsfejlesztő – Phrasal verbs, ha addig élek is!

Ezt az edzést a legelszántabb, legkeményebb, legeltökéltebb nyelvtanulóknak ajánljuk. Próbáld ki, milyen egy kemény óra, ahol hajtanak, kikérdeznek, elfáradsz, de rögtön érzed is a fejlődést. Itt nincs mese, csak kőkemény szókincsbővítés.
Teljesen kezdőknek nem ajánljuk, de ha már tanultál angolul gyere nyugodtan, hogy együtt feszegessük a határaidat.
Szeptember 8., szombat, 11.30 -12.15
Szeptember 8., szombat, 14.30-15.15

Így készülj a nyelvvizsgára

Tippek, trükkök, gyakorlatok a legtipikusabb vizsgafeladatokhoz.
Mire számíts a különböző vizsgákon? Hogyan készülj, hogy tényleg sikeres legyél? Gyakorolj velünk, ha biztosra akarsz menni! Fogadd meg a tippjeinket, és tanulj meg néhány nagyon hasznos kifejezést, amit bármikor bevethetsz!
Szeptember 8., szombat, 12.30 – 13.15
Szeptember 8., szombat, 15.30-16.15

Vizsgázni tudni kell!

Annyira izgulsz vizsga előtt, hogy nem tudod a legjobb tudásodat nyújtani? Félsz, hogy a legfontosabb pillanatban leblokkolsz? Bár a nyelvtudásod elég a sikerhez, a vizsgadrukk lerontja a teljesítményed? Gyere el az előadásra, hogy megtanulj és kipróbálj néhány olyan tényleg működő, egyszerűen bevethető technikát, amivel jelentősen csökkentheted a káros stresszt.
Szeptember 8., szombat, 16:00 – Konferenciaterem

Ingyenes Nyelvi Audit

Várunk szeretettel ingyenes szintfelmérésünkre, pénteken és szombaton egész nap!

Te és az érettségi
Segítünk, hogy képet kapj arról, mennyire vagy közel a középszintű, vagy akár az emelt szintű érettségihez. Szánj rá 15 percet, hogy már most tisztában legyél vele, mit kell tenned a sikerért.
Te és a nyelvtudás
Kíváncsi vagy, hol tartasz a nyelvtanulásban? Jó lenne egy objektív mérés, hogy tisztábban láss, mit is kell tenned, hogy elérd a célod? Szánj rá 15 percet, és máris többet fogsz tudni.

Erasmus+ KA1?
Converzum 2018!

Tanárként vagy oktatóként dolgozol? Várunk standunkon a Nyelvparádén, ahol megtekintheted képes szakmai beszámolóinkat és beszélgethetsz a külföldi továbbképzéseken részt vevő kollégáinkkal!