Tombol benned az önkifejezési vágy, de hiányzik a magabiztosságod?

Mondanád, de nem mered?
Félsz, hogy hibázol?
Igényesebben szeretnél fogalmazni, mint amire most képesnek tartod magad, úgyhogy inkább bele sem vágsz egy beszélgetésbe?
Nem tudsz elég gyorsan reagálni, vagy könnyen elveszted a fonalat, ha nem értesz meg minden szót?

Ha a fenti kérdések közül bármelyikre is igennel válaszoltál, akkor az a jó hírünk, hogy van megoldás.

Rendszeresen intenzív gyakorlás kell ahhoz, hogy:

  • magabiztosan tudj szóban kommunikálni
  • ne bénítson meg a hibázástól való félelem
  • élvezd, hogy bármilyen témában meg tudod értetni magad
  • gond nélkül megérts másokat

Éppen ezért mi rád szabjuk a tanulási folyamatot.
Nemcsak elméleti, gyakorlati tudást is nyújtunk: ha te is partner vagy a kemény és hasznos közös munkában, akkor tőlünk nem léphetsz ki úgy, hogy nem tudod a mindennapokban is alkalmazni azt, amit megtanítottunk.

Mindezt azért, hogy bármilyen társalgásban magabiztosan vehess részt, akkor is, ha egy idegen nyelven kell azt folytatnod.

És mindezt még élvezni is fogod.

Olyan módszerekkel tanítunk, amelyek ténylegesen élvezetessé teszik a tanulást. Ha unod, ha frusztrál, ha azt érzed, hogy nem haladsz előre, akkor nem fogsz jó eredményeket elérni.
Ha viszont jól érzed magad a tanulás közben, akkor hatékonyabban sajátíthatod el a tanultakat. Egy közösségben mozoghatsz, ahol egymást motiváljátok. A tanfolyamon pedig kizárólag célnyelven kommunikálva haladhattok előre közösen.

A közösségben észre sem veszed, hogy tanulsz. Egész életre szóló tudást nyersz úgy, hogy közben egy pillanatra sem unatkozol majd. Egy olyan úton indítunk el, amelyen sikerélményekkel, új tapasztalatokkal találkozol, és ismeretségeket nyersz majd.

Tedd meg az első lépést a saját utadon, keress meg minket, hogy felmérhessük a tudásodat, és XXI. századi módszerekkel tanítunk meg a gördülékeny kommunikációra.