Tanulj nálunk németül! Tanfolyamok színes kínálatával várunk nyelvi közösségi terünkben.

 

Külföldre mennél? Német anyanyelvűekkel kell beszélned? Bármilyen szinten is vagy, látványos fejlődést érhetsz el csoportos nyelvtanfolyamainkon.

A legfontosabb számunkra, hogy a nyelvtanulás folyamata élvezetessé és emlékezetessé váljon számodra. Ennek érdekében olyan módszereket alkalmazunk, melyek segítségével saját céljaidnak és készségeidnek megfelelően tudsz fejlődni.

🇩🇪 Most vágsz bele a német nyelv elsajátításába? Olvasd el a részleteket kezdő tanfolyamainkról!
🇩🇪 Már tanultál németül, de úgy érzed, nem elég biztos a tudásod? Nem mersz megszólalni, vagy a nyelvtani ismereteidet mélyítenéd el? Válaszd haladó kurzusainkat!
Milyen tanfolyamokat indítunk?

Csoportjaink kialakításánál figyelembe vesszük a tanulóink igényeit, időbeosztását, ezért igyekszünk minél több lehetőséget biztosítani a kurzusválasztáshoz. Tanfolyamainkat hétköznap és hétvégén, különböző rendszerességgel és óraszámban indítjuk, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő időpontokat.
Egyéni tanfolyamainkat teljes mértékben diákjaink igényeihez igazítjuk. Minimum tanórászám alkalmanként 2 óra.

A német nyelvi készségfejlesztés célja nálunk az, hogy
  • szórakozássá tegyük a nyelvtanulást, miközben versenyképes tudással vértezünk fel,
  • folyamatosan fejlődhess,
  • erősödjön az önbizalmad,
  • megnyíljon előtted a világ.
Induló tanfolyamok    
IdőtartamIdőpontÁr (bruttó)Tanfolyam kezdete
Kezdő német nyelvtanfolyam40 óra (2x2 óra/hét)Hétfő-szerda 18:00-19:30 44 900 Ft 2020.03.09.

Miből fogok tanulni?

Nyelviskolánk a Netzwerk és az Aspekte tankönyveit és munkafüzeteit használja, mivel ezek remekül használható  nyelvi szószedeteket, nyelvtani összefoglalókat, hanganyagokat, szituációs videókat és online gyakorlási lehetőségeket is tartalmaznak.

Kik fognak tanítani?

Nyelviskolánk egyik alapköve a szigorú tanárkiválasztás. Nyelvi mentorainkkal szemben elvárás, hogy legyen nyelvtanári diplomájuk, és hogy igényesek legyenek szakmai munkájukra, valamint, hogy emberi kvalitásaik is képessé tegyék őket a Veled való hatékony együttműködésre.

Hogyan zajlik a jelentkezés folyamata?
  • Telefonon, e-mailben, vagy a weboldalunkon keresztül vedd fel velünk a kapcsolatot!
  • Munkatársaink időpontot egyeztetnek veled egy előzetes szintfelmérésre.
  • Az ingyenes nyelvi audit keretein belül felmérjük jelenlegi nyelvi szintedet, hogy olyan csoportba kerülhess, ahol azonos tudásúakkal tanulhatsz együtt.
  • Az írásbeli és a szóbeli audit után tanulási stílus tesztet végzünk, melynek célja, hogy segítsünk neked feltérképezni, mi az, ami hátráltat és mi az, ami előrevisz a tanulásban.
  • Munkatársaink besorolnak a nyelvi szintednek megfelelő csoportba, valamint hasznos információkkal látnak el a tanfolyam indulásáról és feltételeiről.
  • Rajtad a sor, hogy a legtöbbet hozd ki magadból, nyelvi mentoraink mindenben a segítségedre lesznek!