Tanulj nálunk németül! Tanfolyamok színes kínálatával várunk nyelvi közösségi terünkben.

 

Külföldre mennél? Német anyanyelvűekkel kell beszélned? Bármilyen szinten is vagy, látványos fejlődést érhetsz el csoportos nyelvtanfolyamainkon.

A legfontosabb számunkra, hogy a nyelvtanulás folyamata élvezetessé és emlékezetessé váljon számodra. Ennek érdekében olyan módszereket alkalmazunk, melyek segítségével saját céljaidnak és készségeidnek megfelelően tudsz fejlődni.

Milyen tanfolyamokat indítunk?

Csoportjaink kialakításánál figyelembe vesszük a tanulóink igényeit, időbeosztását, ezért igyekszünk minél több lehetőséget biztosítani a kurzusválasztáshoz. Tanfolyamainkat hétköznap és hétvégén, különböző rendszerességgel és óraszámban indítjuk, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő időpontokat.
Egyéni tanfolyamainkat teljes mértékben diákjaink igényeihez igazítjuk. Minimum tanórászám alkalmanként 2 óra.

A német nyelvi készségfejlesztés célja nálunk az, hogy
  • szórakozássá tegyük a nyelvtanulást, miközben versenyképes tudással vértezünk fel,
  • folyamatosan fejlődhess,
  • erősödjön az önbizalmad,
  • megnyíljon előtted a világ.
Induló tanfolyamok    
A haladó kurzusokra való beiratkozás előzetes, ingyenes nyelvi audithoz kötött (szintfelmérés+nyelvi styling), melyre a tanfolyam indulása előtt, nyelvi közösségi terünkben van lehetőséged.
IdőtartamIdőpontÁr (bruttó)Tanfolyam kezdete
Német kezdő nyelvtanfolyam40 óra (2x2 óra/hét)Hétfő és szerda
17:00-tól 18:30-ig
44 900 Ft2018.10.03.
Intenzív német nyelvtanfolyam B1 szint*45 óra (5x5 óra/hét)Hétfőtől péntekig, 9:30-tól 13:45-ig50 500 Ftbármikor becsatlakozhatsz!
Német nyelvtanfolyam - kezdő és középhaladó közötti szint*40 óra (2×2 óra/hét)Kedd és csütörtök 17:00-18:3044 900 Ft2018.10.09.
Újrakezdő német nyelvtanfolyam* 40 óra (2×2 óra/hét)Kedd és csütörtök 17:00-18:3044 900 Ft2018.10.09.

Hogyan zajlik a jelentkezés folyamata?
  • Telefonon, e-mailben, vagy a weboldalunkon keresztül vedd fel velünk a kapcsolatot!
  • Munkatársaink időpontot egyeztetnek veled egy előzetes szintfelmérésre.
  • Az ingyenes nyelvi audit keretein belül felmérjük jelenlegi nyelvi szintedet, hogy olyan csoportba kerülhess, ahol azonos tudásúakkal tanulhatsz együtt.
  • Az írásbeli és a szóbeli audit után tanulási stílus tesztet végzünk, melynek célja, hogy segítsünk neked feltérképezni, mi az, ami hátráltat és mi az, ami előrevisz a tanulásban.
  • Munkatársaink besorolnak a nyelvi szintednek megfelelő csoportba, valamint hasznos információkkal látnak el a tanfolyam indulásáról és feltételeiről.
  • Rajtad a sor, hogy a legtöbbet hozd ki magadból, nyelvi mentoraink mindenben a segítségedre lesznek!