Jobban szeretsz online tanulni?

Virtuális tantermünk lehetőséget nyújt arra, hogy bárhonnan tanulhass. Olvasd el a részleteket online nyelvtanfolyamainkról!

Új online megoldások: ismerd meg az Language Café-t, és tanulj angolul elérhető áron, ahol és amikor kedved tartja!

Mindegy, hogy hagyományos vagy FLIP-tanfolyamot választasz, dönthetsz úgy, hogy  egy virtuális tanteremben találkozol nyelvi mentoroddal.

Mindössze pár dologra van szükséged ehhez:

  • minimum 1 mbps sávszélességű internetelérésre
  • mikrofonra és fejhallgatóra

Ezek birtokában ugyanúgy részt vehetsz egy nyelvórán, mintha a teremben ülnél a nyelvi mentoroddal és a csoporttársaiddal. Közösen dolgozhatsz velük, feltehetsz kérdéseket írásban és szóban, és még a csoportos feladatokból sem maradsz ki.

A feltöltött anyagokat később is eléred anélkül, hogy a saját tárhelyedet terhelnéd. Semmivel sem kapsz így kevesebbet, mint ha ott lennél, éppen csak másképpen kapod az anyagokat.  Így akkor is a közösségünk része leszel, ha a világ egy másik pontján élsz, vagy egyéb okok miatt nem tudsz eljönni hozzánk rendszeresen.

SŐT! Az órákat is rögzíteni lehet, így ha netán mégsem tudsz részt venni egy adott alkalmon, visszanézheted az órát, és ezáltal hatékonyabban pótolhatod az ott tanultakat.

Ismerd meg az English Discoveries online angolt!

Változatos tananyag, gyakorlati tudás, magabiztosság – mindez a saját stílusodban és tempódban, saját mentorral.

Az egyéni aktív órákon 100% kommunikáció!

Tudj meg többet a Flipről!

Várunk FLIP-tanfolyamainkon és virtuális tantermünkben, hogy újabb világokat nyithassunk meg számodra a nyelvtudás (és a technika) által!