Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamonline és tanteremben

Felvételire készülsz?
Külföldi egyetemen szeretnél továbbtanulni?
Álmaid állása vár rád?
Hiányzik még a nyelvvizsga?
A céljaid elérésében mi segítünk.

[smartslider3 slider=”41″]

Nyelvvizsgáztatásban és nyelvvizsga-felkészítésben tapasztalt nyelvi mentorainkkal a felkészítő tanfolyamunkon elsajátítod azokat a készségeket, amelyek a sikeres nyelvvizsga megszerzéséhez nélkülözhetetlenek.


Mielőtt tovább olvasnál, itt egy ajándék neked:
💡 10 tipp a sikeres nyelvtanuláshoz

Néha úgy érzed, nehezebben megy a tanulás? Megakadtál vagy nem érzed magadat elég motiváltnak, de nem tudod pontosan az okát? Ne aggódj, időnként ez mindenkivel előfordul! Olvasd el, mi milyen módszereket javasolunk Neked ahhoz, hogy túllendülhess a nehéz helyzeteken, és igazán hatékony lehess!

Iratkozz be hozzánk nyelvtanfolyamra és 12 400 Ft értékű ajándékkal lepünk meg. 🎁 Olvass tovább!


A kurzuson lesz nyelvtani rendszerezés, előjön az összes, nyelvvizsgán előforduló szókincstéma, lesz sok szóbeli szituációs feladat, lesznek helyzetszimulációs gyakorlatok, elsajátíthatod a helyes szótárhasználatot, a gyorsolvasás technikáját, megmutatjuk neked, hogyan írj, milyen kifejezéseket, nyelvtani szerkezeteket használj, milyen formai követelményekre figyelj, és megtanulhatod, hogy türelemmel és kitartással hogyan tudod a hallás utáni értésedet fejleszteni. Az órákon rövid hallás utáni gyakorlatokkal, zenével és videókkal foglalkoztok majd, ami előkészíti és irányt mutat a további, otthoni, önálló gyakorláshoz is. A kurzus során hasznos tanácsokkal és vizsgatippekkel is ellátunk majd. A nyelvtanfolyamon próbavizsgára is lesz lehetőséged.

Nyelvi mentoraink minden nyelvvizsgatípushoz saját tanmenetet készítenek, így Te egy célzott, orientált, kidolgozott tanterv alapján készülhetsz a nyelvvizsgára. Csak azt kapod a tanfolyamon, amire valóban szükséged lesz.

Ha tetszett, jelentkezz be a rövid ingyenes konzultációnkra, és utána már kezdődhet is a  tanfolyamod online formában vagy tantermi környezetben.

Mint mindenben, válaszd ebben is a szakértelmet és a minőséget, ne add alább! Válaszd a Converzumot!

Íme, néhány népszerű és közkedvelt nyelvvizsga, melyet gyakran választanak a tanulók:

 • Euroexam (angol és német)
 • ECL (angol, német és magyar)
 • TOEFL (angol)
 • Cambridge Exams (angol)
 • IELTS (angol)
 • Goethe (német)
Nincs köztük az általad választott nyelvvizsgatípus? Ne aggódj! Mondd el, hogy melyik nyelvvizsga érdekel, és kidolgozzuk számodra a megfelelő tanmenetet, illetve felkészítünk a nyelvvizsgára.

Mi fordul elő a legtöbb nyelvvizsgán? Megmutatjuk.

 • Beszédkészég-fejlesztés
 • Képleírás vagy történetmesélés
 • Szerepjáték
 • Érvelés, vita, közös megállapodás
 • Íráskészség-fejlesztés
 • Hivatalos vagy baráti levél
 • Esszé
 • Online komment, blogbejegyzés
 • Műkritika, újságcikk
Online angolóra / Online English lesson

Ha a tantermi nyelvoktatást választod, várunk szeretettel június 15-től nyelviskolánkban.

Ha az online nyelvoktatást választod, mindössze csak pár dologra lesz szükséged:

 • minimum 1 mbps sávszélességű internetelérésre
 • mikrofonra és fejhallgatóra

Ezek birtokában ugyanúgy részt vehetsz egy nyelvórán, mintha a teremben ülnél a nyelvi mentoroddal és a csoporttársaiddal. Közösen dolgozhatsz velük, feltehetsz kérdéseket írásban és szóban, és még a csoportos feladatokból sem maradsz ki.

Semmivel sem kapsz így kevesebbet, mint ha ott lennél, éppen csak másképpen kapod az anyagokat.  Így akkor is a közösségünk része leszel, ha a világ egy másik pontján élsz, vagy egyéb okok miatt nem tudsz eljönni hozzánk rendszeresen.

Változatos tananyag, gyakorlati tudás, magabiztosság – mindez a saját stílusodban és tempódban, saját mentorral.

Egyéni órák:

Kérd ajánlatunkat!

2 fős, azaz páros órák:

16 tanóra : 49 000 Ft / fő

4 fős minicsoportos órák:

20 tanóra: 29 000 Ft / fő

Az órákat a tanulók időbeosztásához igazítjuk!


Iratkozz be nyelvvizsgára felkészítő tanfolyamunkra most, és
ajándékba adjuk a 12 400 Ft értékű Tricky Grammar online tananyagunkat!

Tricky Grammar című tanfolyamunk segítségével az angol nyelvtan azon részeit értheted meg / tanulhatod újra, amelyek gyakran fejtörést okoznak a nyelvtanulóknak. Ezeket ismételjük át és gyakoroljuk be veled a Tricky Grammar c. sorozatunk részeiben. Végre tisztázódnak olyan kérdések, hogy mikor használunk ‘-ing’-es alakot és mikor főnévi igenevet, mikor nevezünk egy főnevet megszámlálhatónak, vagy megszámlálhatatlannak, hogyan alkalmazzuk a modális segédigéket az angol nyelvben és több ehhez hasonló dolog is, ami esetleg nem volt eddig világos számodra.


🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧 🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Learn with us on- or offline!

Language courses online from highly trained and experienced language mentors.

Communication – Grammar – Final exam prep – Exam prep – Fluency practice – Tutoring – Private lessons, Duo lessons or mini groups

Diverse and useful lessons based on your interests. For teenagers and adults.

You only need a few things:

 • min 1 mbps bandwidth Internet
 • headset and mic

With these you can enjoy the lessons as much as if you were in the classroom with your mentor and your groupmates. You can work together, ask questions in writing or in your online lesson and you can even participate in group activities.

You don’t get any less than in a face-to-face lesson, we only use a different approach. This way you can be part of our community even if you live on the other side of the world, or you just simply cannot visit our school regularly.

Diverse materials, practical knowledge, confidence – all this in your own style and at your own pace, with your own designated mentor.

One-to-one lessons:

Contact us for an offer.

Duo lessons (2 Students):

16 lessons for 49 000 HUF / Student

Mini groups (4 Students):

20 lessons for 29 000 HUF / Student

Flexible course organization based on our students request!

Szólj hozzá!