Nyelvvizsgára készülök

Nyelvvizsgázni akarsz? GYERE! Szerezz nyelvvizsgát akár ingyen!

Felvételire készülsz? Külföldi egyetemen szeretnél továbbtanulni? Álmaid állása vár rád? Hiányzik még a nyelvvizsga?
A céljaid elérésben mi segítünk. Ha igazán magabiztos tudással és nyugodt pulzussal szeretnél nekivágni a vizsgának, válaszd felkészítő tanfolyamainkat.

35 457

összes tanóra
tavaly

a NYESZE által ajánlott és minősített nyelviskola

130+

nyelvi mentoraink száma

Miben tudunk segíteni neked?

Nyelvvizsgáztatásban és nyelvvizsga-felkészítésben tapasztalt nyelvi mentorainkkal a felkészítő folyamunkon elsajátítod azokat a készségeket, amelyek a sikeres nyelvvizsga megszerzéséhez nélkülözhetetlenek. A kurzuson lesz nyelvtani rendszerezés, előjön az összes, nyelvvizsgán előforduló szókincstéma, lesz sok szóbeli szituációs feladat, lesznek helyzetszimulációs gyakorlatok, elsajátíthatod a helyes szótárhasználatot, a gyorsolvasás technikáját, megmutatjuk neked, hogyan írj, milyen kifejezéseket, nyelvtani szerkezeteket használj, milyen formai követelményekre figyelj, és megtanulhatod, hogy türelemmel és kitartással hogyan tudod a hallás utáni értésedet fejleszteni. Az órákon rövid hallás utáni gyakorlatokkal, zenével és videókkal foglalkoztok majd, ami előkészíti és irányt mutat a további, otthoni, önálló gyakorláshoz is. A kurzus során hasznos tanácsokkal és vizsgatippekkel is ellátunk majd. A nyelvtanfolyamon próbavizsgára is lesz lehetőséged. Nyelvi mentoraink minden nyelvvizsgatípushoz saját tanmenetet készítenek, így Te egy célzott, orientált, kidolgozott tanterv alapján készülhetsz a nyelvvizsgára. Csak azt kapod a tanfolyamon, amire a valóban szükséged lesz. Íme, néhány népszerű és közkedvelt nyelvvizsga, melyet gyakran választanak a tanulók:
  • hogyan küzdd le a vizsgastresszt,
  • hogyan győzd le a a leggyakoribb nehézségeket,
  • hogyan érdemes megoldani a tipikus vizsgafeladatokat,
Ráadásul:
  • nálunk próbavizsgát tehetsz, így a vizsgarutint is megszerezheted,
  • praktikus tanácsokat adunk arról, hogyan viselkedj, hogyan hívd elő tudásodat, hogyan fejleszd memóriádat,
  • lelkesedést, sikerélményt adunk, amely még tovább hajt
  • nálunk helyben is nyelvvizsgázhatsz
  • a legprofibb, szigorúan szigorúan válogatott szakemberek készítenek fel

Mindez segít abban, hogy a figyelmedet ne terelje el a vizsgadrukk, hanem a feladatok megoldására összpontosíthass. A cél nemcsak az, hogy olyan tudásszintre hozzunk, amellyel könnyedén átmész a vizsgán, hanem az is, hogy ezt teljes nyugalomban teheted meg. Több nyelvvizsgát nálunk is letehetsz, így az ismerős környezet is segíthet abban, hogy csak a feladatok megoldására koncentrálj a nyelvvizsgádon, és tudásod legjavát nyújthasd.

NYELVVIZSGÁRA FELKÉSZÍTŐ TANFOLYAM

Gyere hozzánk felkészülni és nyelvvizsgázni, és meglátod, a legnagyobb nyugalommal aratsz majd sikert.

Diáksztorik