Senior angoltanfolyam kezdőknek

Használd ki, hogy tele vagy tervekkel, tettvággyal, szellemi kapacitással, és a szabadidőnek sem vagy híján! Vágj bele az angoltanulásba velünk!
 Miért érdemes a senior angoltanfolyamot választanod?
  • Veled egykorúak között tanulhatsz nyelvet, így az időt nem csak hasznosan töltöd majd, de új barátságokat is köthetsz.
  • Megnyílik előtted a világ! Ha külföldre utazol, magabiztosan kérsz segítséget angolul, vagy kötsz új ismeretségeket.
  • A tanmenetet a te tempódhoz igazítjuk, így lesz időd nyugodtan, kényelmesen elsajátítani az ismereteket.
  • A nyelvtanulás köztudottan hozzájárul a szellemi frissesség megőrzéséhez.

A célunk, hogy minél hamarabb elkezdjél bátran beszélni angolul. Arra is figyelünk, hogy a hétköznapok legfontosabb témáival foglalkozzunk: bemutatkozás, család, étel-ital, szabadidő, természet, kultúra, utazás, a számok és a színek világa, stb.

Mindezt élvezetes gyakorlatok során, folyamatos kommunikáció mellett és időnként külső, meglepő helyszíneken sajátíthatod el. Nyelvóra egy étteremben, esetleg egy cukrászdában? Izgalmas lehet, ugye?

Vidám és jókedvű alkalmainkon hasonló korosztályú, illetve érdeklődésű emberekkel találkozol, és egy valódi közösség tagjává válsz, amely nemcsak az órákon tart össze, hanem a termen kívül is!

Meglátod: napról napra fejlődsz, használhatod a nyelvtudásod, és folyamatosan rácsodálkozhatsz, hogy mennyi mindenre vagy már képes!

Szóval, a világ számodra is készítheti a meglepetéseit?

Induló tanfolyamok: hamarosan!