Online és tantermikorrepetálás

Korrepetálás angolból, németből, spanyolból, olaszból és franciából online vagy tanteremben, képzett nyelvtanárokkal

[smartslider3 slider=”41″]

Új helyzet alakult ki az életedben, a napi rutinodban, az iskolai és otthoni tanulási folyamatodban.


Mielőtt tovább olvasnál, itt egy ajándék neked:
💡 10 tipp a sikeres nyelvtanuláshoz

Néha úgy érzed, nehezebben megy a tanulás? Megakadtál vagy nem érzed magadat elég motiváltnak, de nem tudod pontosan az okát? Ne aggódj, időnként ez mindenkivel előfordul! Olvasd el, mi milyen módszereket javasolunk Neked ahhoz, hogy túllendülhess a nehéz helyzeteken, és igazán hatékony lehess!

Iratkozz be hozzánk nyelvtanfolyamra és 12 400 Ft értékű ajándékkal lepünk meg. 🎁 Olvass tovább!


A rád nehezedő számtalan iskolai feladat, az időkorlát, a beadási határidők miatt türelmetlenné, feszültebbé és tanácstalanná válhatsz. Felerősödhet benned az az érzés, hogy segítség nélkül ez így nem megy tovább.

Hiányzik a tanári magyarázat, a közös értelmezés, az órai kérdezz-felelek, az együtt gondolkodás, a páros vagy kiscsoportos gyakorlás, az a megnyugtató légkör, ami feltétlen szükséges a tanulási folyamat során?

Észrevetted, hogy amit korábban az iskolai órákon természetes feladatként éltél meg, az most kínt és megpróbáltatást jelent számodra?

Ki az, aki az óra anyagát elmeséli, elmagyarázza neked; ki az, aki veled együtt értelmezi a szöveget vagy a feladatot; ki az, aki megerősít és biztat a feladat megoldása során; ki az, aki jó irányba terel és vezeti a kezedet; ki az, akire számíthatsz, aki beszélget veled; aki meghallgat, aki átveszi veled, aki újra átnézi veled, aki fáradhatatlanul ismétel és gyakorol veled; akinek kérdéseket tehetsz fel; akinek kicsit panaszkodhatsz; akivel együtt örülhetsz?

Most nincs ilyen?
A mi óráinkon ezt a szerepet a nyelvi mentorod tölti majd be.

Ha tetszett, jelentkezz be a rövid ingyenes konzultációnkra, és utána már kezdődhet is a tanfolyamod online formában vagy tantermi környezetben.

Mint mindenben, válaszd ebben is a szakértelmet és a minőséget, ne add alább! Válaszd a Converzumot!

Letisztázza a benned felmerülő kérdéseket, megértet veled problémás témaköröket, segíti a bevésődés folyamatát, figyel rád, jótanáccsal lát el. Átveszi veled az aktuális nyelvtant, fokozatosan nehezedő, írásbeli és szóbeli feladatokkal gyakorol veled, ügyel a házi feladat elkészülésére 🙂, és felkészít az iskolai megmérettetésekre is.

A korrepetálás lényege pont az, hogy amiben bizonytalan vagy, amiben gyengének érzed magadat, abban megerősödj.

És igen, ha kell a noszogatás, ha kell egy kedves, empatikus, de határozott nyelvi edző 🙂, akkor mi ott leszünk Neked.

Ha úgy érzed, hogy inkább egy barátoddal, vagy esetleg egy, netán több osztálytársaddal együtt jönnél korrepetálni, várunk benneteket szeretettel.

Hidd el, hogy velünk a korrepetálás egy érdekes, színes, élményben és sikerben gazdag időtöltés lesz.

Online korrepetálás / Online tutoring

Ha a tantermi nyelvoktatást választod, várunk szeretettel június 15-től nyelviskolánkban.

Ha az online nyelvoktatást választod, mindössze csak pár dologra lesz szükséged:

  • minimum 1 mbps sávszélességű internetelérésre
  • mikrofonra és fejhallgatóra

Ezek birtokában ugyanúgy részt vehetsz egy nyelvórán, mintha a teremben ülnél a nyelvi mentoroddal és a csoporttársaiddal. Közösen dolgozhatsz velük, feltehetsz kérdéseket írásban és szóban, és még a csoportos feladatokból sem maradsz ki.

Semmivel sem kapsz így kevesebbet, mint ha ott lennél, éppen csak másképpen kapod az anyagokat.  Így akkor is a közösségünk része leszel, ha a világ egy másik pontján élsz, vagy egyéb okok miatt nem tudsz eljönni hozzánk rendszeresen.

Változatos tananyag, gyakorlati tudás, magabiztosság – mindez a saját stílusodban és tempódban, saját mentorral.

Egyéni órák:

Kérd ajánlatunkat!

2 fős, azaz páros órák:

16 tanóra : 49 000 Ft / fő

4 fős minicsoportos órák:

20 tanóra: 29 000 Ft / fő

Az órákat a tanulók időbeosztásához igazítjuk!


Iratkozz be korrepetálásunkra most, és
ajándékba adjuk a 12 400 Ft értékű Tricky Grammar online tananyagunkat!

Tricky Grammar című tanfolyamunk segítségével az angol nyelvtan azon részeit értheted meg / tanulhatod újra, amelyek gyakran fejtörést okoznak a nyelvtanulóknak. Ezeket ismételjük át és gyakoroljuk be veled a Tricky Grammar c. sorozatunk részeiben. Végre tisztázódnak olyan kérdések, hogy mikor használunk ‘-ing’-es alakot és mikor főnévi igenevet, mikor nevezünk egy főnevet megszámlálhatónak, vagy megszámlálhatatlannak, hogyan alkalmazzuk a modális segédigéket az angol nyelvben és több ehhez hasonló dolog is, ami esetleg nem volt eddig világos számodra.


🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧 🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧

Learn online with us!

Language courses online from highly trained and experienced language mentors.

Communication – Grammar – Final exam prep – Exam prep – Fluency practice – Tutoring – Private lessons, Duo lessons or mini groups

Diverse and useful lessons based on your interests. For teenagers and adults.

You only need a few things:

  • min 1 mbps bandwidth Internet
  • headset and mic

With these you can enjoy the lessons as much as if you were in the classroom with your mentor and your groupmates. You can work together, ask questions in writing or in your online lesson and you can even participate in group activities.

You don’t get any less than in a face-to-face lesson, we only use a different approach. This way you can be part of our community even if you live on the other side of the world, or you just simply cannot visit our school regularly.

Diverse materials, practical knowledge, confidence – all this in your own style and at your own pace, with your own designated mentor.

One-to-one lessons:

Contact us for an offer.

Duo lessons (2 Students):

16 lessons for 49 000 HUF / Student

Mini groups (4 Students):

20 lessons for 29 000 HUF / Student

Flexible course organization based on our students request!

Szólj hozzá!