FELFORGATJUK, AMIT EDDIG A NYELVTANULÁSRÓL GONDOLTÁL

Nálunk az e-learning nem azt jelenti, hogy megkapod online a tananyagot, majd el is engedjük a kezedet.

Mi az egész koncepciót megfordítottuk.

Az online képzéseket blended learning, azaz vegyes oktatási rendszerben végezzük, amelyben az online tananyagok mellett a nyelvi mentoroddal is találkozol.

Ez önmagában még nem lenne olyan különleges, de úgy, ahogy mi tanítunk, más nem teszi.

A tanulási rendszerben, amelyhez hozzászokhattál, az új anyagot tanítják meg az órákon, a gyakorlást pedig rád hagyják. Mi úgy látjuk, hogy aki önállóan is képes feldolgozni anyagokat, sokkal hasznosabban is eltöltheti az órákat, mint hogy ott olvassa el az olvasmányt, vagy hallgassa meg a hanganyagot. Ha képes vagy rá, hogy előre felkészülj, akkor az egész órát a szóbeli gyakorlásnak szentelheted, hiszen ez az, ami otthon egyedül nem megy. Ezért is hívjuk ezeket az alkalmakat, aktív óráknak, ahol 100%-ban csak kommunikálsz.

Ha az otthoni készülés során bármilyen kérdésed felmerül, igénybe veheted a konzultációs órákat, mert a nyelvi mentorok folyamatosan a rendelkezésedre állnak. Így, az aktív órákat hatékonyan tudod majd kihasználni.  Ez a kiscsoportos képzésekre is igaz, mert a nyelvi mentorok segítségével, mindannyian azonos „szintre” kerültök a következő aktív órára.

FLIP-módszerünk lényege tehát, hogy átadjuk neked az otthon elsajátítható tananyagot, így tiéd lehet a felfedezésével járó sikerélmény is. A személyes alkalmakkor, vagyis az aktív órákon pedig a begyakorlásra, kérdéseid megválaszolására koncentrálunk.

Ugye, hogy így máris elérhető távolságba kerül a használható és magabiztos nyelvtudás?
Gondolj bele: ahhoz, hogy elolvass, meghallgass valamit, vagy hogy egy nyelvtani szabályt megismerj, nincs feltétlenül szükség nyelvi mentori jelenlétre. Sőt mennyivel könnyebb, ha nem kell senkihez alkalmazkodnod, a magad tempóját követed csak. HA szükséged van rá, hogy még egyszer meghallgasd, akkor megteheted, ha pedig már elsőre is tökéletesen értetted, haladsz is tovább.

Vagyis sokkal többet kapsz, mint a hagyományos nyelvtanfolyamoknál: lehetőséget arra, hogy a saját tudásszintednek és céljaidnak megfelelően szárnyalj.
Ha tényleg komolyan veszed, akkor kevesebb óra alatt éred el ugyanazt a szintet, vagyis a szorgalmad pénzt spórol neked úgy, hogy nem hagyod ki a személyes órák előnyeit sem.

Ez a legmotiváltabbak tanulási módszere.

Így a segítségünkkel a leghatékonyabban ötvözheted az online és a személyes jelenlétet igénylő tanulást a lehető legtöbb gyakorlati tudást is magadévá téve.

Tehát, miért is egyedi a Flip-módszer?

  • Az aktív órákon kizárólag a kommunikáción van a hangsúly,
  • Nem kell másokhoz igazodnod, te határozod meg, mikor, hol és mennyit készülsz,
  • A nyelvi mentorod, bármikor segít, ha elakadtál,
  • Választhatsz kiscsoportos Flip-képzést – max. 4 fővel -, de, akár egyéni tanfolyamot.

Keress meg minket, és a FLIP-módszerrel felforgatjuk, amit a nyelvtanulásról eddig gondoltál.