Minden olyan tanárt szeretettel várunk konferenciáinkon, aki szereti a kreatív ötleteket és nyitott az új módszerekre. 🙂🙃

Aktuális események:

Velünk változó világ – Újragondolt módszertani ötletek nyelvtanároknak (2020. február 27.)

A LinguaFest és a Converzum Akadémia közös szervezésébenÉrdeklik további szakmai programok is? Kattintson ide, hogy tájékoztatni tudjuk!

Korábbi események:

Ikigai – A pozitív szenvedélyteremtés gyakorlata (2020. május 23.)

ONLINE módszertani konferencia tanároknak

Szenvedélyt érzünk aziránt, amiben igazi értéket fedezünk fel, ami szolgálja a személyes fejlődésünket, támogatja az emberi kapcsolatainkat, és ami elégedettséggel és örömmel tölt el. Keressük meg együtt ennek a titkát a tanításban és a tanulásban!Burnout? Boreout? Hygge! (2019. február 9.)

Módszertani konferencia tanároknak

A hetvenes években egy olyan tünetegyüttesről adtak hírt a szakértők, amely a kedvezőtlen stresszhatások eredménye: elfárad benne az egyén teste, kimerül a lelke és már nem tud – sőt ha tudna, akkor sem lenne kedve – gondolkodni. Ez a kiégés, azaz a BURNOUT. Majd pedig 2007-ben egy svájci vezetési tanácsadó „felfedezte” a burnout ellentétpárját: az unalom miatti fásultságot és BOREOUT névre keresztelte.

Lehet, hogy a Dánoknál van a megoldás és nem véletlenül választják őket már évek óta a világ legboldogabb nemzetének? ? A lehetséges válasz a hygge (hüge).

%d bloggers like this: