Legyen élmény a nyelvtanulás!

Ingyenes anyagaink lehetőséget nyújtanak neked, hogy jobban megismerhesd a módszereinket. Szeretnénk téged motiválni és megmutatni a nyelvtanulás szórakoztató oldalát! Érdemes ide később is visszalátogatnod, mert anyagainkat folyamatosan bővítjük. Jó szórakozást!

 

✒️ Válassz saját CV mintát!

Hozzád melyik CV minta illik a legjobban? Töltsd le mindet, szabd magadra, és használd sikerrel!

► Converzum_CV_Template

Converzum_CV_Template2

► Converzum_CV_Template3

 

👐 Hogyan köszönd meg?

Ha már unod, hogy mindig csak a Thank you., a Thank you very much. és a Thanks., akkor mutatunk néhány további kifejezést, amit használhatsz helyettük.

 

💬 Hogyan kérdezz vissza?

Az anyanyelvünkön is előfordul, hogy nem értünk valamit és vissza kell kérdeznünk. Sőt még az anyanyelvünkön is tanulnunk kell, hogyan illik ezt megtennünk. Még inkább így van ez idegen nyelven, egyrészt mert valószínűleg többször előfordul, hogy nem vagyunk benne biztosak, mit is mondott a másik, másrészt mert kevésbé vagyunk érzékenyek a nyelvi finomságokra.
Ismerj meg kifejezéseket, hogy többé ne kelljen csak ennyit mondanod: ‘What?’

 

💡10 tipp a sikeres nyelvtanuláshoz

Néha úgy érzed, nehezebben megy a tanulás? Megakadtál vagy nem érzed magadat elég motiváltnak, de nem tudod pontosan az okát? Ne aggódj, időnként ez mindenkivel előfordul! Olvasd el, mi milyen módszereket javasolunk Neked ahhoz, hogy túllendülhess a nehéz helyzeteken, és igazán hatékony lehess!

 

☀️ Summer vibes

Sokszor elveszel az igeidők sűrűjében? Ebből a gyűjteményből vidám nyári témákon keresztül ismerheted meg a present perfect, a simple past, és a past continuous használatát.

 

👔Üzleti kifejezésgyűjtemény

Idegeskedsz, ha angolul kell prezentálnod? Néha úgy érzed, nem vagy elég magabiztos, ha formális stílusban kell megszólalnod munkahelyi környezetben? Neked ajánljuk kifejezésgyűjteményünket, amiben összegyűjtöttük a legfontosabb kifejezéseket!

 

🏢Business as usual

Ha inkább vizuális típus vagy, töltsd le ezt az anyagot, melyben képeken keresztül sajátíthatod el a telefonáláshoz és a prezentáláshoz szükséges kifejezéseket.

☎️ Telefonálás

🎭 Prezentáció készítése, előadása