1991 óta foglalkozunk nyelvtanítással, korábban Tudomány Nyelviskola néven működtünk, majd 2016-ban Converzum – a nyelvi közösségi térként újultunk meg.  Célunk az, hogy a nyelvtanulókból és a nyelvi mentorokból működő, támogató közösséget kovácsoljunk, a nyelvtanulás folyamatát pedig közösségi élménnyé tegyük.

Cégcsoportunk tagjai:
  • Via Lingua tanárképző program
  • Ling Vista külföldi nyelvi utaztató
  • Rendezvényparádé Kft. a Nyelvparádé (az ország legnagyobb, nyelvtanulási lehetőségekkel foglalkozó kiállításának) szervezője
  • EPKH – Európai Pályázati Képzési Hálózat
Bízd magad nyelvi mentorainkra!

A Converzum a professzionális tanárkiválasztási rendszerének köszönhetően felkészült, motivált, pozitív hozzáállású, hallgatócentrikus tanárokat foglalkoztat.  Folyamatosan végzünk tanárkiválasztást, mentorainkkal szemben elvárás, hogy legyen nyelvtanári diplomájuk, és hogy igényesek legyenek szakmai munkájukra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a nyelvi mentorainkat folyamatosan fejlesszük, bővítsük szakmai ismereteiket, ezért a szakmai vezetők a továbbképzések biztosításán túl óralátogatásokkal, módszertani tanácsadással, szakmai beszélgetésekkel segítik a nyelvi mentorok munkáját.

Az egyik legnagyobb erősségünk, a nyelvi mentoraink mögött álló szakmai vezetés. A szakmai vezetésben résztvevő szakemberek rendszeresen látogatnak nyelvoktatási kiállításokat és vásárokat, számos szakmai fórumon és országos konferencián tartanak előadásokat és workshopokat.

 

Vezetőségünk
Légrádi Tamás
tulajdonos, CEO, vezérigazgató
Légrádi Erika
fejlesztési vezető, CEO
ügyvezető
Tölgyesi Zsuzsanna
víziófelelős
cégvezető
Gábor Melinda
pénzügyi guru,
gazdasági vezető
legradi.tamas@converzum.hu legradi.erika@converzum.hu tolgyesi.zsuzsanna@converzum.hu gabor.melinda@converzum.hu

 

%d bloggers like this: