Terembérlés

Béreljen termet a Nálunk!

Jól megközelíthető helyen, különböző méretű termekből válogathat az Ön igényeinek megfelelő elrendezésben.

Modern környezet, barátságos fogadótér, fejlett infrastruktúra a garancia.

Amit a Converzum nyújt:

  • a terem igény szerinti berendezése
  • projektor
  • takarítás
  • közös helyiségek használata
  • portaszolgálat
  • büfé használata saját költségre (kávé, hideg ételek és meleg-szendvics)
  • igény esetén kérje catering ajánlatunkat

Rólunk mondták


„Egy országos diákverseny döntőjének lebonyolítására választottuk a Converzum összenyitható nagy termét. Kellemes és barátságos helyszínt kerestünk, amelyet könnyen meg lehet közelíteni, és ahol az atmoszféra is támogatja a verseny szellemiségét. A teremben minden a rendelkezésünkre állt, és pontosan úgy volt bekészítve, ahogy kértük. A diákok és a kísérő pedagógusok is nagyon jól érezték magukat, komfortos és kényelmes volt minden. Ha lehetséges, idén is a Converzumot szeretnénk választani.”
Balla Ágnes (Beauty Forum)
ügyvezető
„Több alkalommal tartottunk egész napos ingatlan értékesítői és tárgyalástechnikai tanfolyamot a Converzumban. Számunkra már nem kérdés, hogy Őket keressük, ha termet szeretnénk bérelni. Kiváló az ár érték arány, és rugalmasak. Az ügyfélkiszolgálás figyelmes és korrekt, ideálisak és variálhatóak a termek, a felszereltség megfelelt az elvárásainknak. A környékben 5 perc járásnyira többféle, minden igényt kielégítő étkezési lehetőség mellett a Converzum saját büféjében több opciónk is volt, ha csak egy falatra vagy egy jó kávéra, esetenként csoportos reggelire vágytunk. Igényeinknek megfelelően került berendezésre és tiszta volt a terem. Kiváló a megközelíthetősége tömegközlekedéssel és autóval egyaránt, extra, hogy még jól is parkolható (Budapesten ez nem lebecsülendő). Amennyiben a kapacitásaik mellett lesz módunk, legközelebb is náluk szeretnénk termet bérelni. ”
Tóth Gábor (Multibridge Kft.)
ügyvezető
“A Converzum terembérleti lehetőségeit akkreditált pedagógus-továbbképzés lebonyolítására vettük igénybe 2017 novemberében. Az egyik lényeges kiválasztási szempont maga a hely volt, hiszen minden pályaudvarról egyszerűen és gyorsan megközelíthető tömegközlekedéssel is. Élveztük a térelválasztás lehetőségét, mert a programunkban plenáris és szeminárium jellegű részek is vannak. Az előadótermek melletti büfé és közösségi tér ideálisnak bizonyult a catering szempontjából, a résztvevőket pedig lenyűgözte a modern és fiatalos kialakítás. A jövőben is tervezzük a szolgáltatások rendszeres igénybevételét.”
Pedellus 2000 Bt.