Online némettanfolyamok – nyelvi mentorral

Tanulj velünk online!

A Converzum – az ONLINE nyelvi közösség tanfolyamkínálata:

Jelentkezz az ingyenes Nyelvi Auditra, ahol felmérik a tudásodat, tanácsot adnak, és a számodra legmegfelelőbb ONLINE nyelvtanfolyamot kiválasztják Neked.

Jelentkezz itt:

 

Egyéni ajánlatot a Nyelvi Auditot követően tudunk küldeni.

Árainkat ITT találod.

Leírás


Csevegj velünk online
Ez a tanfolyam Neked való, ha nincs elég lehetőséged az iskolai nyelvórán idegen nyelven megszólalni, ha jó lenne több szituációs feladatot eljátszani, ha bátortalan vagy, és félsz megszólalni, vagy ha egyszerűen csak szeretnéd a szóbeli kommunikációdat fejleszteni.

Intenzív 2 hetes nyelvtanfolyam
Ha most van 2 heted, amit a nyelvtanulásra tudsz szánni, akkor ezt a tanfolyamot Neked ajánljuk.
Ezen a kurzuson rendkívül rövid idő alatt turbózhatod fel a nyelvtudásodat.
Használd ki az időt egy régen tanult nyelv felelevenítésére, egy új nyelv elsajátítására, vagy a meglévő nyelvtudásod fejlesztésére!

Korrepetálás
Nehézségeid vannak a házi feladattal? Hiányzik a nyelvtanári magyarázat? Egyedül küzdesz a feladott iskolai tananyaggal? Vagy már felnőtt vagy, de úgy érzed, hogy nehezebben megy már a nyelvtanulás? Ezeken a nyelvórákon mindenre választ kapsz. A nyelvtanárok elmagyarázzák, és rendszerezik veled az eddigi nyelvtant, sokat ismételnek veled, segítenek a házi feladatban, és szituációs feladatokkal színesítik az órát.

Érettségire felkészítő nyelvtanfolyamunk
Érettségizők, figyelem!:)
A tanfolyamon átveszitek a legfontosabb nyelvtani elemeket és szókincstémákat, begyakoroljátok a típusfeladatokat, és ingyenes próbaérettségi vizsgát is csináltok. A nyelvi érettségihez hasznos ötleteket és  tippeket is nyújtunk. Mindenben melletted áll majd az érettségi vizsgát jól ismerő nyelvtanári csapatunk.

Nyelvvizsgára felkészítő tanfolyam
Nyelvvizsgára készülsz? Bizonytalannak érzed még a tudásodat?
A tanfolyamon minden olyan nyelvtani elemet és szókincstémát átvesztek és begyakoroltok, ami a nyelvvizsgán előjöhet. A nyelvtanfolyam ideje alatt próbavizsgára is van lehetőséged, és hasznos vizsgatippekkel is gazdagodsz. A felkészülésben a nyelvvizsgáztatásban, a nyelvvizsga-felkészítésben jártas nyelvtanáraink segítenek.

Áraink:

Egyéni tanfolyami díjak: ajánlatot a Nyelvi auditot követően tudunk küldeni.

Csoportos tanfolyami díjak:

  • kiscsoportos (4-6 fő): 29.000 Ft/20 tanóra/fő
  • páros (2 fő): 49.000 Ft/16 tanóra/fő

A Converzum – az ONLINE nyelvi közösség Téged vár!

 

Kattints ide és olvasd el az Általános Szerződési Feltételeket!