Studio d A1 Kurs- und Übungsbuch mit CD NEU (tankönyv+munkafüzet)

Pontosan igazodik a Közös Európai Referenciakerethez A1-től B1 szintig, így segítve a tanulókat a középszintű érettségire, valamint a Zertifikat Deutsch elnevezésű, B1-es nyelvvizsgára való felkészülésben. Európa egyik legnépszerűbb német nyelvkönyvét, a studio d-t, a Goethe Intézet is ajánlja tanulóinak.
A tankönyvcsalád első kötete most új, átdolgozott kiadásban, kibővített tartalommal jelenik meg.A tankönyv 12 leckéjének témái egymásra épülve bővülnek, egyszerre fejlesztve a tanuló nyelvtani ismereteit és szókincsét. A megújult tankönyvben magyar nyelvű leckenyitó és leckevégi összefoglaló, tanulási tippek és fejezetenként egy-egy oldal tanulói szójegyzék segíti a tanulást; országismereti tudásukat és digitális kompetenciájukat a tanulók az új „Idee!” keresőfeladatok segítségével bővíthetik. Valamennyi fejezet egy-egy projektfeladattal zárul, amelyek alkalmat adnak önálló és kreatív csoportmunkára.

11500 Ft

Leírás

A studio d a NAT 2012 és az új kerettantervek szerint átdolgozott háromkötetes, kezdő szintről induló és fiataloknak szóló multimédiás nyelvkönyvcsalád.

Nyelv: német
Kinek ajánljuk: középiskolás korosztály
ISBN: 9789632612478
Oldalszám: 292
Kiadás éve: 2013
Szint: A1
Kiadó: MAXIM KÖNYVKIADÓ