Te tudod, hogy mi a közös Flintstone Frédiben, Scooby-Dooban, Hey! Arnoldban, Sulley-ban és a Converzumban?

Ő itt Sulley, ismered?

Amikor 1991-ben megalakult a Tudomány Nyelviskola, egy dolog volt csak biztos: nyelvoktatással akar foglalkozni a cég. Az óbudai kislakás, ahol az első nyelviskola működött, hamar kicsinek bizonyult. Nyilvánvalóvá vált, hogy olyan értéket képviselünk a nyelvoktatási piacon, ami a nyelvtanulásra vágyó sok ezer embernek fontos és követendő. Kellett egy nagyobb hely több teremmel, ami már intézményesült jelleget sugall, egy szín, ami meghatároz minket, így jött a lila szín az életünkbe – amely nyugtatja az elmét és az idegeket és ösztönzi a kreativitást. Sokáig éltünk így, majdnem 26 évig, közben helyszínt váltottunk, bővítettük a tevékenységünket, már nemcsak egy kis nyelviskola voltunk, hanem egy olyan hely, ahová akkor is vágytak bemenni a nyelvtanulók, amikor nem volt nyelvórájuk. Megszületett az igény az arculatváltásra. Nevünk, helyszínünk, és az arculat megváltozott, de a törekvés a régi: nyelvoktatás ugyanazon a magas szakmai színvonalon, mint amit a hozzánk járó nyelvtanulók mindig is kaptak.


Hogy jön ide Hey! Arnold és Scooby-Doo és a többiek?

Ha eddig még nem tudtad megválaszolni a címben feltett kérdést, nos, hamarosan kiderül.

26 év után, 2017-ben kiteljesedett a törekvésünk: nyelvi közösségi térré váltunk, hivatalosan Converzum – a nyelvi közösségi tér lett a nevünk. Elhagytuk a lilát, egy új, friss színre váltottunk, Converzum-kék lett a színünk. A kék színről azt tartja a pszichológia, hogy többek között a bölcsességet, a becsületet, az igazságot szimbolizálja. Nekünk meg egyszerűen csak tetszett 🙂. Állítólag az emberek sokkal hatékonyabb munkát tudnak végezni, ha kék szín veszi körül őket az irodában. Nem csoda hát, ha 2019-ben elnyertük a „Szerethető Munkahely” díjat 😍, amire nagyon büszkék vagyunk.

Akkor végre kiderül, hogy mi a közös az itt fekete-fehérben megjelenő rajzfilmfigurák és a Converzum között? Hát az, hogy ha az eredeti rajzfilmet megnézed, mindegyiken van Converzum-kék szín.

Flintstone Frédi biztosan nem tudta, hogy milyen hatással van a kék szín az emberre, pláne, ha Converzum-kék. Scooby-Doo nyakörve és Frédi nyakkendője is ebben a színben pompázik, ahogy Sulley szőre és Arnold pulóvere is.

Viselj te is valami kéket, legjobb, ha Converzum-kék, amikor:
nyelvet tanulsz, mert a kék bátorít és inspirációt ad;
vizsgázol, mert nyugalmat és biztonságérzetet sugároz;
fogyni vágysz, mert a kék csökkenti az étvágyat. 😀

Várunk téged a nyelvi közösségi terünkben, Converzum-kék környezetben, ahol a kék minden pozitív hatása: tudás, bölcsesség, bátorítás, nyugalom, biztonságérzet körbevesz!

Végre újra találkozhatunk személyesen a Converzumban.
Van bármid ami Converzum-kék?
Hozd magaddal vagy mutasd meg magadon!

Csatlakozz a Converzum-kékekhez!

Jelentkezz az ingyenes Nyelvi Auditra itt!
A képek forrásai:
Cartoon Network
Flintstones Fandom
Pinterest
Pngitem.com