Tanulj nyelvet Máltán 2021 nyarán

Miért Málta?

          • Kiváló nemzetközi nyelviskolák                       • Anyanyelvi angol környezet

• Mediterrán varázs 2 órára Budapesttől         
• Színes kultúra

                              • Akár 300 euró állami támogatás nyelvtanulóknak

Tanulj Máltán
Tanulj nyelvet Máltán 2021 nyarán

Miért Málta?

Kiváló nemzetközi partneriskolák

Mediterrán varázs 2 órára Budapesttől

Anyanyelvi angol környezet

Színes kultúra

AKÁR 300 EURÓ MÁLTAI ÁLLAMI TÁMOGATÁS NYELVTANULÓKNAK!

Miből választhatsz?

Korosztály: 4 éves kortól családi kurzuson, 8 éves kortól önállóan, felnőtt kurzusok 16 éves kortól

Időszak: július-augusztus

Minimum tartózkodás: 1 vagy 2 hét

Étkezés: igény szerint

Heti óraszámok: 15-től 32 óráig

Images - Rene Rossignaud/www.rossignaud.com
Accomm-Club-Residence-IELS_Málta

Szállás és étkezés

Több partneriskolánk kínál szállást hotelekben, amik általában egyszerűek, de nagyszerűek és sokszor saját úszómedencével rendelkeznek.

Akik nem szállodai elhelyezésre vágynak, választhatnak kínálatunkból olyan iskolát, amely diákszállót üzemeltet, valamint a népszerű és nagyon kedvező árban családoknál való elhelyezést, ami lehetőséget ad a nyelv további gyakorlására, és a helyi kultúra és emberek jobb megismerésére. A legjobb árakat két és három fős szobákban való elhelyezés esetén kínáljuk, de az egyágyas szobák is alacsony árban vannak más mediterrán célpontokhoz képest. Étkezés elérhető a különböző csomagok részeként akár teljes ellátásként is.

Tanfolyamtípusok

A fiatal korosztály számára döntően általános nyelvi képzéseket kínálnak partneriskoláink, amelyek nagy hangsúlyt fektetnek a kommunikáció fejlesztésére.

A felnőttek általános, üzleti, nyelvvizsga felkészítő, vagy akár a 40+ vagy 50+ korosztály számára fejlesztett kurzusokon vehetnek részt. Kérésre privát órák is elérhetők, amelyeket igényre szabva tartanak.

Amennyiben a szülők és a gyerekek is szeretnének tanulni, számukra is kínálnak az iskolák lehetőségeket.

Young adults in class_Atlas
Málta_school

Árak

Csak tanfolyam akár heti 75 EUR-tól (felnőtt)

Tanfolyam és szállás akár heti 205 EUR-tól (felnőtt)

Junior csomag (tanfolyam, szállás, étkezések, szabadidős programok, reptéri transzfer) akár heti 590 EUR-tól

Egyéni, személyre szabott csomagok is elérhetőek

A máltai állam akár 300 euró pénzügyi hozzájárulást ad a nyelvtanulóknak.
2021 nyarán Máltán nyelvet tanulóként akár 300 euró értékű kupont kaphatsz, amit a szigeten bármire elkölthetsz.
A jogosultsághoz legalább 15 éjszakát kell Máltán töltened és minden egyes, a szigeten töltött nap után 10 euró értékű kupont kaphatsz a maximum felső határig, ami 300 euró a 30 napos tartózkodás esetén.
tippünk
Ha velünk utazol 2021 nyarán Máltára, nyelvet tanulóként akár 300 euró értékű kupont kaphatsz a máltai államtól, amit a szigeten szinte bármire elkölthetsz.
A jogosultsághoz legalább 15 éjszakát kell Máltán töltened, és minden egyes, a szigeten eltöltött nap után 10 euró értékű kupont kaphatsz a maximum felső határig, ami 300 euró a 30 napos tartózkodás esetén.
tippünk
Galéria
A máltai állam akár 200 euró pénzügyi hozzájárulást ad a turistáknak.

Ha családod nyaralni szeretne amíg tanulsz, fejenként 200 euró pénzügyi állami hozzájárulásra számíthatnak, ha a nyári időszakban legalább 3 éjszakát töltenek Málta szigetén és szállásukat 3, 4 vagy 5 csillagos hotelben, közvetlenül a helyi szállodáknál foglalják.
tippünk

Miben segít a Converzum?

Az évek során olyan stabil szakmai kapcsolatokat építettünk ki az iskolákkal, amelyek garantálják a kiemelkedő színvonalat a nyelvtanulóknak. Mindenben tudunk segíteni, ami egy máltai nyelvtanfolyamhoz kapcsolódik:

  • felmérjük az igényeidet
  • segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb tanfolyamot és iskolát
  • segítünk a szállás és az ellátás kiválasztásában
  • partneriskolánkkal lebonyolítjuk a jelentkezést, és támogatunk egészen a hazaérkezésig

Máltán nagyon alacsony a koronavírus fertőzöttség, A május 27-i adatok szerint Málta a legmagasabb oltottsági rátával rendelkezik Europában és az egészségügyi miniszter bejelentése szerint elérte a nyájimmunitást.

Magyarországról egy 72 óránál nem régebbi PCR tesztet bemutatva lehet beutazni az országba, ahol további tesztek és karantén nélkül tudod az első naptól élvezni az ottlétedet az általunk kínált minőségi nyelviskolák valamelyikében.

A beutazáskor kötelező a kitöltött Passenger Locator Form (PLF) és Public Health Travel Declaration Form leadása.
A nyomtatványok itt érhetők el.

Máltán már viszonylag kevés korlátozás van jelenleg, amit a következők szerint enyhítenek tovább a nyár folyamán:

Június 1-től a turizmus újraindul, a nyelviskolák kinyitnak, nem kell maszkot viselni a strandokon.

Június 7-től kinyitnak a bárok, mozik, színházak.

A nyelviskolák továbbra is fenntartanak különböző szintű intézkedéseket a tanulóik, valamint a dolgozóik védelme érdekében. Kérésre ezeket az adott iskolától beszerezzük.

A Magyarországra történő visszautazással kapcsolatban az aktuális információ itt található.

Málta mediterrán hangulata, a napfény, a tenger felől érkező szellő, ami a legmelegebb hónapokban is kellemessé varázsolja a klímát, a szigetet a tanulás és a pihenés tökéletes helyszínévé teszi. A tenger mindenhol gyönyörű kék,  és szebbnél szebb öblök, valamint strandok várják a fürdőzőket a meleg nyári napokon.

A máltai emberek barátságosak és szívesen beszélgetnek. A sziget történelme során sok kultúra keveredett itt, és az itt lakók megtanultak békésen együtt élni, valamint egymást megbecsülni. Málta biztonságos célpont, ahol nyugodtan róhatod az utcákat éjjel-nappal és nem kell az értékeidet szorongatva közlekedned. Az 1964-ig tartó 150 éves brit jelenlét alatt terjedt el az angol nyelv, ami a mai napig is a két hivatalos nyelv egyike, és a sziget függetlenségének kikiáltása óta az angol nyelvtanulás mediterrán központjává tette Máltát.

Biztonságos Máltára utazni?

Máltán nagyon alacsony a koronavírus fertőzöttség, Málta lakossága szinte kivétel nélkül megkapta az oltását.
Magyarországról egy 72 óránál nem régebbi PCR tesztet bemutatva lehet beutazni az országba, ahol további tesztek és karantén nélkül tudod az első naptól élvezni az ottlétedet.
A beutazáskor kötelező a kitöltött Passenger Locator Form (PLF) és Public Health Travel Declaration Form leadása.
A nyomtatványok itt érhetők el.

Máltán már viszonylag kevés korlátozás van jelenleg, amit a következők szerint enyhítenek tovább a nyár folyamán:

Június 1-től a turizmus újraindul, a nyelviskolák kinyitnak, nem kell maszkot viselni a strandokon.

Június 7-től a bárok, mozik, színházak kinyitnak.

A nyelviskolák továbbra is fenntartanak különböző szintű intézkedéseket a tanulóik, valamint a dolgozóik védelme érdekében. Kérésre ezeket az adott iskolától beszerezzük.

A Magyarországra történő visszautazással kapcsolatban az aktuális információ itt található.

Mit kell tudni Máltáról?

Málta mediterrán hangulata, a napfény, a tenger felől érkező szellő, ami a legmelegebb hónapokban is kellemessé varázsolja a klímát, a szigetet a tanulás és pihenés tökéletes helyszínévé teszi. A tenger mindenhol gyönyörű kék,  és szebbnél szebb öblök és strandok várják a fürdőzőket a meleg nyári napokon.

A máltai emberek barátságosak és szívesen beszélgetnek. A sziget történelme során sok kultúra keveredett itt, és az itt lakók megtanultak békésen együtt élni, valamint egymást megbecsülni. Málta biztonságos célpont, ahol nyugodtan róhatod az utcákat éjjel-nappal és nem kell az értékeidet szorongatva közlekedned. Az 1964-ig tartó 150 éves brit jelenlét alatt terjedt el az angol nyelv, ami a mai napig is hivatalos nyelv, és a sziget függetlenségének kikiáltása óta az angol nyelvtanulás mediterrán központjává tette Máltát.

Rólunk mondták