Tanulj nyelvet Máltán

2023 nyarán

Málta mint úti cél

Hol szeretnél angolul tanulni?
Otthon a négy fal közt vagy egy mediterrán éghajlatú tengerparti szigetországban?
Ha szereted a kék égboltot, a ragyogó napfényt, az aktív pihenést, a kulturális látványosságokat és a kanyargó utcácskákat, válaszd Máltát az angoltanuláshoz!
Azt mondják, hogy Málta egy törpeállam, de hidd el, az itteni lehetőségek óriásiak.
Tanulj angolul Máltán!

Korosztályok

Nyári tanfolyamokat kínálunk 12-17 valamint 14-21 éves fiataloknak.

A kicsit önállóbb fiatalok és a felnőttek számára 16 éves kortól egész évben rendelkezésre állnak a felnőtt tanfolyamok, szállással és szabadidős programokkal, de vannak kimondottan a 40, vagy 50 év felettiek számára is lehetőségek.

Heti 20 tanórás, teljes ellátást biztosító tanfolyamok és táborok várnak Rád.
Izgalmas és szórakoztató nyelvórák, szállás, étkezés, szabadidős programok Máltán. Ismerd meg így Máltát!

Több mint nyelvtanulás

Akarsz barátokat a világ minden tájáról?
A nyelviskolákban jó lehetőséged van sok más tanulóval megismerkedni és tartalmas időt tölteni. Nagyon jó barátságok szövődhetnek és igazán jó kapcsolatok épülhetnek így. Együtt tanultok, sportoltok, kirándultok, szórakoztok, vagy egyszerűen csak élvezitek a kulturális programokat, amit az iskola kínál számotokra.

IELS

MÁLTA, SLIEMA

Vacation English Plus Programme

- heti 20 (60 perces) tanóra,
- szállás családnál, többágyas, szobában
- teljes ellátás
- heti 4 délutáni
és 7 esti elfoglaltság

korosztály: 13-17 év

2024. június közepétől
szeptember közepéig

788 EUR / fő/1 hét, 1495 EUR / fő/2 hét (a repülőjegy költségét nem tartalmazza)

AM Language

MÁLTA, SLIEMA

Summer Junior Residence

- heti 20 (45 perces) tanóra,
- Residence szállás
- teljes ellátás
- teljes délutáni, esti
és hétvégi programcsomag

korosztály: 12-17 év

2024. július elejtől
augusztus végéig

1900 EUR / fő/ 2 hét (a repülőjegy költségét nem tartalmazza)

Sprachcaffe

Málta, St. Julian’s

Tanulj nagy presztízsű
iskolában .

- heti 20 (45 perces) tanóra,
- háromágyas szobában a Club Village-ben vagy családi szálláson
- teljes ellátás
- délutáni, esti és hétvégi programok

korosztály: 14-21 év

2024. június közepétől
augusztus végéig

1590 EUR / fő/ 2 hét (családi szállás, repülőjegy költségét nem tartalmazza)
1732 EUR / fő/ 2 hét (Club Village, a repülőjegy költségét nem tartalmazza)

Miért Málta?

Kiváló nemzetközi partneriskolák

Mediterrán varázs 2 órára Budapesttől

Anyanyelvi angol környezet

Színes kultúra

Miből választhatsz?

Korosztály: gyerekeknek 8 éves kortól, felnőtt kurzusok 18 éves kortól

Időszak: 18 év alatt júniustól augusztus végéig, 16 év felett egész évben

Minimum tartózkodás: 1 vagy 2 hét

Étkezés: igény szerint

Heti óraszámok: 15, vagy több

Images - Rene Rossignaud/www.rossignaud.com

Tanfolyamtípusok

A fiatal korosztály számára döntően általános nyelvi képzéseket kínálnak partneriskoláink, amelyek nagy hangsúlyt fektetnek a kommunikáció fejlesztésére.

A felnőttek általános, üzleti, nyelvvizsga felkészítő, vagy akár  privát órák is elérhetők, amelyeket igényre szabva tartanak.

Amennyiben a szülők és a gyerekek szeretnének  együtt nyaralni és tanulni, Máltán számukra is kínálnak az iskolák lehetőségeket.

Young adults in class_Atlas
Málta_school

Árak

Csak intenzív tanfolyam akár heti 180 EUR-tól (felnőtt)

Tanfolyam és szállás akár heti 150 EUR-tól (felnőtt)

Junior csomag (tanfolyam, szállás, étkezések, szabadidős programok, reptéri transzfer) akár heti 515 EUR-tól

Egyéni, személyre szabott csomagok is elérhetőek

A máltai állam akár 300 euró pénzügyi hozzájárulást ad a nyelvtanulóknak.
2021 nyarán Máltán nyelvet tanulóként akár 300 euró értékű kupont kaphatsz, amit a szigeten bármire elkölthetsz.
A jogosultsághoz legalább 15 éjszakát kell Máltán töltened és minden egyes, a szigeten töltött nap után 10 euró értékű kupont kaphatsz a maximum felső határig, ami 300 euró a 30 napos tartózkodás esetén.
tippünk
Ha velünk utazol 2021 nyarán Máltára, nyelvet tanulóként akár 300 euró értékű kupont kaphatsz a máltai államtól, amit a szigeten szinte bármire elkölthetsz.
A jogosultsághoz legalább 15 éjszakát kell Máltán töltened, és minden egyes, a szigeten eltöltött nap után 10 euró értékű kupont kaphatsz a maximum felső határig, ami 300 euró a 30 napos tartózkodás esetén.
tippünk
Galéria
A máltai állam akár 200 euró pénzügyi hozzájárulást ad a turistáknak.

Ha családod nyaralni szeretne amíg tanulsz, fejenként 200 euró pénzügyi állami hozzájárulásra számíthatnak, ha a nyári időszakban legalább 3 éjszakát töltenek Málta szigetén és szállásukat 3, 4 vagy 5 csillagos hotelben, közvetlenül a helyi szállodáknál foglalják.
tippünk

Miben segít a Converzum?

Az évek során olyan stabil szakmai kapcsolatokat építettünk ki az iskolákkal, amelyek garantálják a kiemelkedő színvonalat a nyelvtanulóknak. Mindenben tudunk segíteni, ami egy máltai nyelvtanfolyamhoz kapcsolódik:

  • felmérjük az igényeidet
  • segítünk kiválasztani a számodra legmegfelelőbb tanfolyamot és iskolát
  • segítünk a szállás és az ellátás kiválasztásában
  • partneriskolánkkal lebonyolítjuk a jelentkezést, és támogatunk egészen a hazaérkezésig

Málta azon országok közé tartozik, amelyek hatékonyan léptek fel a koronavírus terjedésének megakadályozásában. Már 2021 májusában Málta a legmagasabb oltottsági rátával rendelkezett az európai országok között és az egészségügyi miniszter bejelentése szerint elérte a nyájimmunitást. A magyar Konzuli Tájékoztatás honlapján naprakész információkat találni a Magyarországról Máltára való utazással kapcsolatos minden követelményről.

Máltára a jelenlegi szabályozások szerint csak koronavírus elleni oltással rendelkezők léphetnek be, így a foglalás, majd az utazás során digitális oltási igazolvány bemutatása szükséges. A beutazáskor kötelező a kitöltött Passenger Locator Form (PLF) leadása. A nyomtatvány itt érhető el.

Máltán már rendkívül kevés korlátozás van jelenleg, ami csupán a beltéren és tömegrendezvényken való maszkviselést jelenti március 7-e óta. A legfrissebb releváns híreket itt lehet elolvasni, vagy a Konzuli Tájékoztatás oldalon.

Hazautazás Magyarországra: 2022. március 7-én hatályát vesztette a járványügyi készültségi időszak utazási korlátozásairól szóló kormányrendelet, ennél fogva a Magyarországra történő beutazásra vonatkozó korlátozások megszűntek.

Málta mediterrán hangulata, a napfény, a tenger felől érkező szellő, ami a legmelegebb hónapokban is kellemessé varázsolja a klímát, a szigetet a tanulás és a pihenés tökéletes helyszínévé teszi. A tenger mindenhol gyönyörű kék,  és szebbnél szebb öblök, valamint strandok várják a fürdőzőket a meleg nyári napokon.

A máltai emberek barátságosak és szívesen beszélgetnek. A sziget történelme során sok kultúra keveredett itt, és az itt lakók megtanultak békésen együtt élni, valamint egymást megbecsülni. Málta biztonságos célpont, ahol nyugodtan róhatod az utcákat éjjel-nappal és nem kell az értékeidet szorongatva közlekedned. Az 1964-ig tartó 150 éves brit jelenlét alatt terjedt el az angol nyelv, ami a mai napig is a két hivatalos nyelv egyike, és a sziget függetlenségének kikiáltása óta az angol nyelvtanulás mediterrán központjává tette Máltát.

Biztonságos Máltára utazni?

Mit kell tudni Máltáról?

Málta mediterrán hangulata, a napfény, a tenger felől érkező szellő, ami a legmelegebb hónapokban is kellemessé varázsolja a klímát, a szigetet a tanulás és pihenés tökéletes helyszínévé teszi. A tenger mindenhol gyönyörű kék,  és szebbnél szebb öblök és strandok várják a fürdőzőket a meleg nyári napokon.

A máltai emberek barátságosak és szívesen beszélgetnek. A sziget történelme során sok kultúra keveredett itt, és az itt lakók megtanultak békésen együtt élni, valamint egymást megbecsülni. Málta biztonságos célpont, ahol nyugodtan róhatod az utcákat éjjel-nappal és nem kell az értékeidet szorongatva közlekedned. Az 1964-ig tartó 150 éves brit jelenlét alatt terjedt el az angol nyelv, ami a mai napig is hivatalos nyelv, és a sziget függetlenségének kikiáltása óta az angol nyelvtanulás mediterrán központjává tette Máltát.