2018. július 19-től ismét vár iskolánkban egy népszerű és nagyon kedvezményes nyelvgyakorlási-nyelvtanulási lehetőség. Diákként részt vehetsz nyelvtanárképző tanfolyamunkon, ahol leendő (amerikai, francia, olasz és magyar anyanyelvi) nyelvtanároktól tanulhatsz angolul.

Iskolánkban 16 éve folyó, a Via Lingua angolnyelvtanár-képzésen jórészt angol anyanyelvű tanárjelölteket oktatunk. A képzésük része a tanítási gyakorlat is, melyet a tanárjelöltek az iskolánkban tanuló diákokból összeálló csoportokban teljesítenek.

Ezúttal is ilyen csoportokba várunk 7-9. szinten (B1/intermediate), azaz középfok alatti szinten lévő hallgatókat. Ha még nem voltál hallgatónk, és nem tudod a pontos nyelvi szintedet, képzési tanácsadónk egy ingyenes Nyelvi Auditon szívesen felméri tudásodat. (Időpontot egyeztess ügyfélszolgálatunkon: + 36 1 368-1156!)

🔥 Ezt is tudjuk fokozni: ha az órakezdésekre pontosan érkezel, és egy alkalommal sem hiányzol,  Tölgyesi Zsuzsa: Kádban próbáltad már? Működő memóriatechnikák nyelvtanulóknak című könyvét is megkapod ajándékba!

Várjuk jelentkezésedet, de szívesen látjuk ismerősödet, barátaidat, családtagjaidat is.

Ha még nem jártál nálunk ilyen tanfolyamon, a korábbi kurzusok jó hangulatú óráiról készült képeink neked is kedved csinálhatnak a részvételhez. >> http://www.via-lingua.hu/the-course/student-feedback

Várjuk mielőbbi jelentkezésedet!