Rólunk

Sikerélményt, közösséget és magabiztosságot nyújtunk.

1991-ben a Tudomány Nyelviskola megalapításával kezdődött minden.
25 sikeres nyelvoktatási évet követően 2016-ban Converzum – a nyelvi közösségi térként újultunk meg.
Converzum csapatunk célja, hogy a nyelvtanulókból és a nyelvi mentorokból működő, támogató közösséget kovácsoljunk, a nyelvtanulás folyamatát pedig közösségi élménnyé tegyük.

A Converzum a professzionális tanárkiválasztási rendszerének köszönhetően felkészült, motivált, pozitív hozzáállású, hallgatócentrikus tanárokat foglalkoztat.  Folyamatosan végzünk tanárkiválasztást, mentorainkkal szemben elvárás, hogy legyen nyelvtanári diplomájuk, és hogy igényesek legyenek szakmai munkájukra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a nyelvi mentorainkat folyamatosan fejlesszük, bővítsük szakmai ismereteiket, ezért a szakmai vezetők a továbbképzések biztosításán túl óralátogatásokkal, módszertani tanácsadással, szakmai beszélgetésekkel segítik a nyelvi mentorok munkáját.

Egyik legnagyobb erősségünk, a nyelvi mentoraink mögött álló szakmai vezetés. A szakmai vezetésben részt vevő szakemberek rendszeresen látogatnak nyelvoktatási kiállításokat és vásárokat, számos szakmai fórumon és országos konferencián tartanak előadásokat és workshopokat.

Rólunk

  • 31 éves tapasztalat, több mint 23 000 elégedett nyelvtanuló
  • Folyamatos szakmai felügyelet, garantált minőségi nyelvoktatás
  • Folyamatos szakmai továbbképzések a tanároknak
  • A felnőttképző engedély száma: E/2020/000205 
  • A felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000190
  • Világszerte elismert nyelvvizsgák
 

A Converzum a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola

Miért nyelvi közösségi tér, nem egyszerűen nyelviskola?

A XXI. századi nyelvtanulás kihívásait ismerve olyan helyet hoztunk létre számodra, ahol jóval többet kapsz, mint egy nyelviskolában. Egy összetartó közösség része leszel, ahol a többieknek is hasonló az érdeklődésük, hasonló célokkal vágnak neki a nyelvtanulásnak. Ahol másokkal együttműködve közösen fejleszthetitek a tudásotokat, motiváljátok, segítitek egymást, és rengeteg közös élménnyel gazdagodtok.

Olyan programokat szervezünk, ahol értékes kulturális vagy szakmai ismeretekkel gazdagodhatsz. Fejlődik a kreativitásod, magabiztosságod, és a nyelvtanulást is másképp látod majd. Nem egyszerűen a nyelvtannal és a gyakorlással foglalkozunk: megmutatjuk azt is, hogyan fejlesztheted a nyelvtudásodat, ha idegen nyelven nézel sorozatokat, vagy hogy milyen applikációkat használj, milyen praktikákat alkalmazz a mindennapokban.

Nyelvi közösségi teret teremtünk, ahol lehetőség van egymással beszélgetni, tapasztalatot cserélni, egymást inspirálni, megtanulni különféleképpen gondolkodni. Ahogy a nyelvtudás is, a közösségi élet is magasabb szintre emeli egymás megértését, motivál és segít levetkőzni a gátlásokat.

Rólunk mondták