Tanároknak

Sikerélményt, közösséget és magabiztosságot nyújtunk.

1991-ben a Tudomány Nyelviskola megalapításával kezdődött minden.
25 sikeres nyelvoktatási évet követően 2016-ban Converzum – a nyelvi közösségi térként újultunk meg.
Converzum csapatunk célja, hogy a nyelvtanulókból és a nyelvi mentorokból működő, támogató közösséget kovácsoljunk, a nyelvtanulás folyamatát pedig közösségi élménnyé tegyük.

A Converzum a professzionális tanárkiválasztási rendszerének köszönhetően felkészült, motivált, pozitív hozzáállású, hallgatócentrikus tanárokat foglalkoztat.  Folyamatosan végzünk tanárkiválasztást, mentorainkkal szemben elvárás, hogy legyen nyelvtanári diplomájuk, és hogy igényesek legyenek szakmai munkájukra. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a nyelvi mentorainkat folyamatosan fejlesszük, bővítsük szakmai ismereteiket, ezért a szakmai vezetők a továbbképzések biztosításán túl óralátogatásokkal, módszertani tanácsadással, szakmai beszélgetésekkel segítik a nyelvi mentorok munkáját.

Egyik legnagyobb erősségünk, a nyelvi mentoraink mögött álló szakmai vezetés. A szakmai vezetésben részt vevő szakemberek rendszeresen látogatnak nyelvoktatási kiállításokat és vásárokat, számos szakmai fórumon és országos konferencián tartanak előadásokat és workshopokat.

Rólunk

  • 31 éves tapasztalat, több mint 23 000 elégedett nyelvtanuló
  • Folyamatos szakmai felügyelet, garantált minőségi nyelvoktatás
  • Folyamatos szakmai továbbképzések a tanároknak
  • A felnőttképző engedély száma: E/2020/000205 
  • A felnőttképző nyilvántartásba vételi száma: B/2020/000190
  • Világszerte elismert nyelvvizsgák
 

A Converzum a Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által minősített és ajánlott nyelviskola.

Miért nyelvi közösségi tér, nem egyszerűen nyelviskola?

A XXI. századi nyelvtanulás kihívásait ismerve olyan helyet hoztunk létre számodra, ahol jóval többet kapsz, mint egy nyelviskolában. Egy összetartó közösség része leszel, ahol a többieknek is hasonló az érdeklődésük, hasonló célokkal vágnak neki a nyelvtanulásnak. Ahol másokkal együttműködve közösen fejleszthetitek a tudásotokat, motiváljátok, segítitek egymást, és rengeteg közös élménnyel gazdagodtok.

Olyan programokat szervezünk, ahol értékes kulturális vagy szakmai ismeretekkel gazdagodhatsz. Fejlődik a kreativitásod, magabiztosságod, és a nyelvtanulást is másképp látod majd. Nem egyszerűen a nyelvtannal és a gyakorlással foglalkozunk: megmutatjuk azt is, hogyan fejlesztheted a nyelvtudásodat, ha idegen nyelven nézel sorozatokat, vagy hogy milyen applikációkat használj, milyen praktikákat alkalmazz a mindennapokban.

Nyelvi közösségi teret teremtünk, ahol lehetőség van egymással beszélgetni, tapasztalatot cserélni, egymást inspirálni, megtanulni különféleképpen gondolkodni. Ahogy a nyelvtudás is, a közösségi élet is magasabb szintre emeli egymás megértését, motivál és segít levetkőzni a gátlásokat.

Rólunk mondták

 
„A Converzum nyelvtanárainak felkészültségével, szakmai munkájával, a kapcsolattartás gyakoriságával és minőségével maximálisan elégedettek vagyunk, és szívesen ajánljuk a nyelviskola szolgáltatásainak igénybevételét.”
Komlósi Gabriella (ACCOR HOTELS)
 
„Szerintem jól választottam, amikor ide beiratkoztam. Nem vagyok már fiatal, de így is sikerült sokat tanulnom. Sok segítséget kapok a tanáromtól. Nagyon figyelmes.”
Gergely Irén
 
„Azért ajánlanám ezt a nyelviskolát, mert nagyon jófejek a tanárok, barátságos mindenki, és a legfontosabb az, hogy nagyon alapos munkát végeznek. Kemény munkájuk és odafigyelésük azt eredményezte, hogy nagyon rövid idő alatt, nagyon sokat fejlődtem. (Nulláról egy hónap alatt eljutottam alapfokig) Köszönöm nekik!”
Torma Zsófi
“Teljes odafordulást, figyelmet tapasztaltam a coachtól. Nagy hangsúlyt fektet a módszer a tudatos célkitűzésre és az által is segíti a tanulást, hogy tisztáz néhány alapvető kérdést: pl. mi a viszonyunk a hibázással, mi a tanulási stílusunk, stb. Átbeszéltük, hogy mi okozza nekem az elakadást, és ezzel segített túllendülni rajtuk. Majd teljesen egyénre szabott feladatokat oldottunk meg az órán, amelyek tényleg azokat a témákat célozták, amiket megjelöltem.”
Nagy Anita (IBM)
„2012-ben kezdtünk együtt dolgozni a nyelviskolával. Akkor mindössze 2 csoport oktatásáról volt szó, ami mára kibővült, és különböző típusú nyelvtanfolyamokat rendelünk meg vezetőink, kollégáink számára. A képzéssel, adminisztrációval teljesen elégedettek vagyunk: azonnal reagálnak az igényeinkre, hozzáértő, profi tanárokat biztosítanak, a kommunikáció és az adminisztráció olajozott és hatékony.”
Skuléti Viktor (Isobar)
 
„Nagyon sok nyelviskolát és magántanárt kipróbáltam már, de a Converzum – a nyelvi közösségi tér által nyújtott oktatással vagyok eddig a legelégedettebb. A munkahelyem HR osztálya ajánlotta a nyelviskolát, így biztos voltam benne, hogy a legjobbat találták meg számomra. Már az első órán meglepődtem, amikor nemcsak a tudásszintemet mérték fel, hanem azt is, hogy milyen tanulási technikára van szükségem. Igazán ekkor értettem meg, mi is az a „személyre szabott” tanítás. Ennek köszönhetően jelentősen fejlődött az angoltudásom, és sokkal magabiztosabban használom az angol nyelvet, amiért most is nagyon hálás vagyok. Azóta több kollegám is csatlakozott a nyelviskolához, és mindannyian hasonló véleménnyel vannak, így mindenkinek csak ajánlani tudom!”
Kodácsi Sándor (British American Tobacco)
 
„Több alkalommal tartottunk egész napos ingatlan értékesítői és tárgyalástechnikai tanfolyamot a Converzumban. Számunkra már nem kérdés, hogy őket keressük, ha termet szeretnénk bérelni. Kiváló az ár érték arány, és rugalmasak. Az ügyfélkiszolgálás figyelmes és korrekt, ideálisak és variálhatóak a termek, a felszereltség megfelelt az elvárásainknak. A környékben 5 perc járásnyira többféle, minden igényt kielégítő étkezési lehetőség mellett a Converzum saját büféjében több opciónk is volt, ha csak egy falatra vagy egy jó kávéra, esetenként csoportos reggelire vágytunk.  Igényeinknek megfelelően került berendezésre és tiszta volt a terem.  Kiváló a megközelíthetősége tömegközlekedéssel és autóval egyaránt, extra, hogy még jól is parkolható (Budapesten ez nem lebecsülendő).  Amennyiben a kapacitásaik mellett lesz módunk, legközelebb is  náluk szeretnénk termet bérelni. ”
dr. Tóth Gábor (Multibridge Kft.)
 
“A tanárunk kimagasló színvonalon oktatott végig, szakmai felkészültsége, és a változatos egyben szórakoztató feladatok segítettek fejleszteni nyelvtudásomat! Hála és köszönet az iskolának!”
Müller Anikó
“Köszönöm tanáromnak a sok segítséget és a rám irányuló figyelmet. Külön köszönöm a nyelviskola dolgozóinak, hogy megpróbálták a lehető legnyugodtabb körülményeket megteremteni a nyelvvizsgához.”
Szönyi Laura 
„A nyelviskola teljes egészében cégünk és az adott részleg igényeire építve dolgozta ki a tréningek tematikáját és tananyagát. Mind a szervezésben, mind a tréningek lebonyolításában színvonalas, segítőkész és profi csapat állt a rendelkezésünkre!”
Kloss Viktória (Hotel Intercontinental)
 
„Kollégáink a lehető legnagyobb mértékben elégedettek voltak az eddigi képzésekkel, hasznos információkkal, mindennapi munkájuk során alkalmazható tudásanyaggal gazdagodtak.”
Opoczki Istvánné (Aquaworld Resort)
 
„Olyan volt a légkör, mint egy baráti beszélgetésen, közben mégis tanultam. Speciális nyelvi problémákra ad megoldást. Rugalmas, személyre szabott.”
Dr. Börcsök Rita (Ember és Börcsök Ügyvédi Iroda)
 
„Intuitív jellegéből adódóan más, mint a hagyományos oktatás. A tanulót képes kimozdítani a komfortzónájából. A klisémentessége egy érdekes tanórát eredményez.”
Szalay Zsolt (kutatás-, fejlesztésvezető, OBO Bettermann Hungary Kft.)