Összekötünk a világgal. Leromboljuk a falakat.

Szeretnél egy olyan közösséghez tartozni, ahol mindenkinek fontos, hogy nyelvtudásoddal elérd a kitűzött célodat? Nálunk jó helyen jársz. Új módszereket és technikákat vetünk be, amelyek képesek hozzásegíteni, hogy saját készségeidnek, céljaidnak megfelelően fejlődj. Úgy motiválunk, hogy élvezd a nyelvtanulást. Személyesen foglalkozunk veled, folyamatosan követjük a fejlődésedet, és ennek megfelelően módosítjuk a tanulási folyamatodat. Élvezetes és emlékezetes tudásszerzést ígérünk, hogy unalommentesen sajátíthasd el mindazokat a készségeket, amelyekre vágysz, és amelyekre szükséged van.

🚀 Legfrissebb induló tanfolyamaink 🚀

Milyen tanfolyamokat kínálunk?

Csoportjaink kialakításánál figyelembe vesszük a tanulóink igényeit, időbeosztását, ezért igyekszünk minél több lehetőséget biztosítani a kurzusválasztáshoz. Tanfolyamainkat hétköznap és hétvégén, különböző rendszerességgel és óraszámban indítjuk, hogy mindenki megtalálhassa a számára megfelelő időpontokat.
Egyéni tanfolyamainkat teljes mértékben diákjaink igényeihez igazítjuk. Minimum tanórászám alkalmanként 2 óra.

Csoportos és egyéni nyelvtanfolyamok kezdőknek és haladóknak

Bízd magad nyelvi mentorainkra és vágj bele a nyelvtanulásba kommunikációközpontú kurzusainkon!

Nyelvvizsga-felkészítés

Ingyenes nyelvvizsga 2018-tól! Készülj profi nyelvi mentorainkkal, és szerezz sikeres nyelvvizsgát akár már márciusban! Tájékozódj felkészítő-kurzusainkról.

Tréningek

Neked ajánluk a tréningeket, ha egy meghatározott témában szeretnél gyorsan fejlődni. Most minden új beiratkozónk ingyenes hatékonytanulás-tréningen vehet részt!

Coaching

Fókuszált, hatékony fejlődés tapasztalt coachokkal a szakmai és személyes siker érdekében.

 

Miért minket válassz?

Azt akarjuk, hogy amire korábban akadályként tekintettél, azt legyőzhető kihívásként lásd. Hogy olyan szabadnak és rátermettnek érezd magad, amilyenné csak kitűzött céljaid elérése tehet.Ha hajlandó vagy te is mindent megtenni a sikeredért, ha szeretnél a legmodernebb módszerekkel egy rád szabott tanterv szerint tanulni, keress meg minket! Mi készen állunk a közös munkára.