Ahol mindig egy adott témára fókuszálunk.

A tréningek célja, hogy szórakozva és hatékonyan tanulj. Olyan helyzeteket teremtünk, amelyekkel a való életben is találkozhatsz, olyan technikákkal dolgozunk, melyekkel a legjobban haladhatsz.  Tréningjeinken a változatos, izgalmas feladatokat és az interaktív gyakorlást helyezzük előtérbe.

Olyan rutint adunk, amellyel a későbbiekben is képes leszel gördülékenyen társalogni, olyan technikákat tanítunk meg, amelyek segítik majd a tanultak felidézését.  Begyakoroljuk, hogyan tudsz például idegen nyelven telefonálni, tárgyalni vagy hétköznapi szituációkban természetesen kommunikálni. Konkrétumokat mondunk el és mutatunk meg – akár vezetőként, akár magánemberként szeretnéd fejleszteni magadat.

 

Akár egyszerű társalgásban, akár üzleti kommunikációban, egyéb területen keresed a segítséget, itt a legprofibb trénerek foglalkoznak veled.

A tréning nagyon intenzív, nagyon gyors. Ha egy témából vagy egy adott szituációra akarsz felkészülni, ezt egy tréning keretében teheted meg a leggyorsabban. Ezeken az alkalmakon csakis arra koncentrálunk, ami neked fontos.