Korrepetálás angolból, németből, spanyolból, olaszból és franciából online vagy tanteremben, képzett nyelvtanárokkal

previous arrow
next arrow
Slider

Új helyzet alakult ki az életedben, a napi rutinodban, az iskolai és otthoni tanulási folyamatodban.


Mielőtt tovább olvasnál, itt egy ajándék neked:
💡 10 tipp a sikeres nyelvtanuláshoz

Néha úgy érzed, nehezebben megy a tanulás? Megakadtál vagy nem érzed magadat elég motiváltnak, de nem tudod pontosan az okát? Ne aggódj, időnként ez mindenkivel előfordul! Olvasd el, mi milyen módszereket javasolunk Neked ahhoz, hogy túllendülhess a nehéz helyzeteken, és igazán hatékony lehess!

Iratkozz be hozzánk nyelvtanfolyamra és 12 400 Ft értékű ajándékkal lepünk meg. 🎁 Olvass tovább!


A rád nehezedő számtalan iskolai feladat, az időkorlát, a beadási határidők miatt türelmetlenné, feszültebbé és tanácstalanná válhatsz. Felerősödhet benned az az érzés, hogy segítség nélkül ez így nem megy tovább.

Hiányzik a tanári magyarázat, a közös értelmezés, az órai kérdezz-felelek, az együtt gondolkodás, a páros vagy kiscsoportos gyakorlás, az a megnyugtató légkör, ami feltétlen szükséges a tanulási folyamat során?

Észrevetted, hogy amit korábban az iskolai órákon természetes feladatként éltél meg, az most kínt és megpróbáltatást jelent számodra?

Ki az, aki az óra anyagát elmeséli, elmagyarázza neked; ki az, aki veled együtt értelmezi a szöveget vagy a feladatot; ki az, aki megerősít és biztat a feladat megoldása során; ki az, aki jó irányba terel és vezeti a kezedet; ki az, akire számíthatsz, aki beszélget veled; aki meghallgat, aki átveszi veled, aki újra átnézi veled, aki fáradhatatlanul ismétel és gyakorol veled; akinek kérdéseket tehetsz fel; akinek kicsit panaszkodhatsz; akivel együtt örülhetsz?

Most nincs ilyen?
A mi óráinkon ezt a szerepet a nyelvi mentorod tölti majd be.

Ha tetszett, jelentkezz be a rövid ingyenes konzultációnkra, és utána már kezdődhet is a tanfolyamod online formában vagy tantermi környezetben.

Mint mindenben, válaszd ebben is a szakértelmet és a minőséget, ne add alább! Válaszd a Converzumot!


Letisztázza a benned felmerülő kérdéseket, megértet veled problémás témaköröket, segíti a bevésődés folyamatát, figyel rád, jótanáccsal lát el. Átveszi veled az aktuális nyelvtant, fokozatosan nehezedő, írásbeli és szóbeli feladatokkal gyakorol veled, ügyel a házi feladat elkészülésére 🙂, és felkészít az iskolai megmérettetésekre is.

A korrepetálás lényege pont az, hogy amiben bizonytalan vagy, amiben gyengének érzed magadat, abban megerősödj.

És igen, ha kell a noszogatás, ha kell egy kedves, empatikus, de határozott nyelvi edző 🙂, akkor mi ott leszünk Neked.

Ha úgy érzed, hogy inkább egy barátoddal, vagy esetleg egy, netán több osztálytársaddal együtt jönnél korrepetálni, várunk benneteket szeretettel.

Hidd el, hogy velünk a korrepetálás egy érdekes, színes, élményben és sikerben gazdag időtöltés lesz.

Online korrepetálás / Online tutoring

Ha a tantermi nyelvoktatást választod, várunk szeretettel június 15-től nyelviskolánkban.

Ha az online nyelvoktatást választod, mindössze csak pár dologra lesz szükséged:

  • minimum 1 mbps sávszélességű internetelérésre
  • mikrofonra és fejhallgatóra

Ezek birtokában ugyanúgy részt vehetsz egy nyelvórán, mintha a teremben ülnél a nyelvi mentoroddal és a csoporttársaiddal. Közösen dolgozhatsz velük, feltehetsz kérdéseket írásban és szóban, és még a csoportos feladatokból sem maradsz ki.

Semmivel sem kapsz így kevesebbet, mint ha ott lennél, éppen csak másképpen kapod az anyagokat.  Így akkor is a közösségünk része leszel, ha a világ egy másik pontján élsz, vagy egyéb okok miatt nem tudsz eljönni hozzánk rendszeresen.

Változatos tananyag, gyakorlati tudás, magabiztosság – mindez a saját stílusodban és tempódban, saját mentorral.

Egyéni órák:

 

Kérd ajánlatunkat!

2 fős, azaz páros órák:

16 tanóra : 49 000 Ft / fő

4 fős minicsoportos órák:

20 tanóra: 29 000 Ft / fő

Az órákat a tanulók időbeosztásához igazítjuk!


Iratkozz be korrepetálásunkra most, és
ajándékba adjuk a 12 400 Ft értékű Tricky Grammar online tananyagunkat!

Tricky Grammar című tanfolyamunk segítségével az angol nyelvtan azon részeit értheted meg / tanulhatod újra, amelyek gyakran fejtörést okoznak a nyelvtanulóknak. Ezeket ismételjük át és gyakoroljuk be veled a Tricky Grammar c. sorozatunk részeiben. Végre tisztázódnak olyan kérdések, hogy mikor használunk ‘-ing’-es alakot és mikor főnévi igenevet, mikor nevezünk egy főnevet megszámlálhatónak, vagy megszámlálhatatlannak, hogyan alkalmazzuk a modális segédigéket az angol nyelvben és több ehhez hasonló dolog is, ami esetleg nem volt eddig világos számodra.


%d bloggers like this: