Converzum = minőség

Minitréningek 45 percben a XXI. század elvárásai alapján.

Próbálja ki, nézze meg, legyen ott az Ön által választott minitréningünkön.
Ha tetszett, ha kíváncsivá tettük, ha szívesen elmerülne az adott témában, ha további képzést szeretne, kérje és rendelje meg cége számára a teljes tréninget.

Vigyen haza magával legalább egy értékes gondolatot a gondosan válogatott, valódi tartalmat nyújtó képzéseinkről.

OKTÓBER

havi kínálatunk

A RÉSZVÉTEL

INGYENES!

KIEMELT

OKTÓBER 28., csütörtök 10:00-10:50

team-5614132_640

KOGNITÍV SZEMLÉLETŰ

EXECUTIVE COACHING + NOPARA

Kognitív Szemléletű Executive Coaching

A minitréning azoknak a vezetőknek szól, akik hiszik, hogy a rutinszerű vagy zsigeri reakciók helyett, kreatív helyzetértékelésre és nagyfokú tudatosságra van szüksége a fenntartható személyes és üzleti sikerhez. …A stresszhelyzetek hatékony kezelését meg lehet tanulni. Vannak egyszerű, praktikus, mindenki által elsajátítható módszerek, amelyek valóban működnek. Ezen a tréningen, ezekről lesz szó.

NoPara

Sok olyan pillanat van az életünkben, amikor egy megmérettetésen nagyon sok múlhat. Jó lenne ilyenkor a tőlünk telhető legjobbat nyújtani, hogy jól sikerüljön például egy prezentáció, egy fontos tárgyalás vagy egy találkozó.

TOVÁBBI

KÍNÁLATUNK

A RÉSZVÉTEL

INGYENES!

Presentations That Work
A2 szintű angolnyelvtudás szükséges

Presentations That Work – Do I have your attention?

Közönség nélkül nincs prezentáció – ám a sikeres prezentációhoz a közönség jelenléte önmagában nem elegendő. Az előadóra nehéz feladat vár: el kell érnie, hogy a kezdetben talán érdeklődő, de passzív jelenlévők az előadás közben aktív, motivált résztvevőkké váljanak.

OKTÓBER 6., szerda 11:00-11:45
TANULÁSMÓDSZERTAN + REZILIENCIA
Aki azt gondolja, hogy a tanulás egy izzadságszagú, kellemetlen, unalmas tevékenység, az mindenképpen jöjjön el erre a minitréningre, hogy bebizonyíthassuk neki is, ez mennyire nem így van.
A reziliencia nem egyenlő a hurráoptimista, egy legyintéssel hesegessük el a nehézséget, tegyünk úgy, mintha minden rendben lenne hozzáállással.
OKTÓBER 7., csütörtök 10:00-10:50
AKKOR MOST DÖNTSÜNK...

Sokan érezzük, hogy kemény feladat jó döntéseket hozni és a döntéshozatal felelősségét viselni. Nem csak a döntések következményei lehetnek riasztóak, de az is, hogy hogyan reagálnak majd az érintettek és mennyi támogatásra vagy éppen ellenállásra számíthatunk.

OKTÓBER 11., hétfő 14:00-14:45
MEETINGS THAT WORK
A2 szintű angolnyelvtudás szükséges

Egy meetingnek számos célkitűzése lehet, azonban a sikeres meeting titka minden esetben ugyanaz: a hatékony kommunikáció. A tények egyértelmű megfogalmazása és értelmezése, a hosszabb érvek logikus felépítése és követése olykor még az anyanyelvünkön sem egyszerű – idegen nyelven pedig egyenesen félelmetes kihívásnak tűnhet.

OKTÓBER 13., szerda 11:00-11:45
ÍGY MÁR MINDJÁRT MÁS!
B1 szintű angolnyelvtudás szükséges

Igen, fontos kimondani amit gondolunk, de nem mindegy, hogyan tálaljuk a mondandónkat, mennyire egyoldalú álláspontot képviselünk vagy milyen hatást keltünk a másik félben. Az őszinteség nem mindig kifizetődő, ha a másik fél legyőzése a cél, mert ez sértettséget és ellenséges érzelmeket szül. Viszont saját érdekeinknek képviselete nélkül nem tudunk jó kompromisszumokat sem hozni.

OKTÓBER 18., hétfő 14:00-14:45
VÁLTOZÁSKEZELÉS AGILISAN

Gyors és folyamatos változás jellemzi a mindennapjainkat: technológiai változások, felgyorsult és megnövekedett szabályozások mértéke, ügyfelek, partnerek, vásárlók és munkavállalók igényeinek gyors változása. Ezekre a változásokra nem könnyű gyorsan, rugalmasan reagálni, ebben segít az agilis szemléletmód.

OKTÓBER 19., kedd 10:00-10:45
BUSINESS COMMUNICATION THAT WORKS
A2 szintű angolnyelvtudás szükséges

Az angol nyelv számos multinacionális cég életében tölt be kulcsfontosságú szerepet. Legyen szó céges levelezésről vagy konferenciahívásokról, közös idegennyelvként a legkülönfélébb anyanyelvű beszélők között teremt kapcsolatot.
Ám éppen tanult jellegéből adódóan használata olykor tökéletlen lehet…

OKTÓBER 27., szerda 11:00-11:45

VÉLEMÉNYEK

TRÉNINGEINKRŐL

ÖTLETE VAN?

ÍRJA MEG NEKÜNK!

Szeretne valami ütőset, de nem találta meg? Töltse ki az alábbi formot, mi igyekszünk megvalósítani az elképzeléseit.